Γκίκας: «Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη»

Γκίκας: «Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Γκίκας έδωσε σύνθημα... νίκης ενόψει Προμηθέα

Ο Νίκος Γκίκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τον Προμηθέα (16/11, 17:00) και έθεσε ως στόχο άπαντες στην ΑΕΚ να παίξουν και για τους απόντες.

Το blog του Νίκου Γκίκα στον ΕΣΑΚΕ:

Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς, την προηγούμενη εβδομάδα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως τα δώσαμε όλα, προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, ωστόσο, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να αφήσουμε το ματς αυτό στην άκρη πλέον και να κοιτάξουμε μπροστά.

Το αυριανό ματς με αντίπαλο τον Προμηθέα, είναι εξίσου σημαντικό για όλους μας, αλλά και για τον κόσμο μας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία έχει αλλάξει πάρα πολύ της τις τελευταίες εβδομάδες. Αγωνίζεται με ενθουσιασμό και ένταση και αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

Πέρασα τρία χρόνια στον Προμηθέα, διατηρώ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και θα τους δω όλους στο γήπεδο αύριο. Αυτό όμως είναι ένα άλλο κομμάτι εκτός του αγωνιστικού.

Αύριο πρέπει να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε και για τα παιδιά που λείπουν και να κερδίσουμε το ματς που θα μας ανεβάσει τη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μία τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση σε περιμένει στην Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X