Μπόλονι κατά Ζαγαρίτη: «Φεύγει για Πάρμα, με θλίβει η απόφασή του»

Μπόλονι κατά Ζαγαρίτη: «Φεύγει για Πάρμα, με θλίβει η απόφασή του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάζλο Μπόλονι στις καθιερωμένες δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αποκάλυψε ότι Βασίλης Ζαγαρίτης αποτελεί ήδη παρελθόν από τον Παναθηναϊκό καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα.

Για τον Ζαγαρίτη και το αν υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά: «Δυστυχώς ναι. Η είδηση είναι ότι έφυγε ο Ζαγαρίτης και αυτό με θλίβει. Έψαξα να δω πως θα μπορούσα να τον προωθήσω, αλλά εκείνος επέλεξε έναν άλλο δρόμο. Σέβομαι την επιλογή του Ζαγαρίτη χωρίς να είμαι σύμφωνος εγώ με την επιλογή αυτή. Κατανοώ ότι ο παίκτης θέλει να υπερασπιστεί το άμεσο συμφέρον του. Εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου.

Η επιλογή του Ζαγαρίτη δεν συνάδει με την επιλογή του συλλόγου. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και κάθε καλο, αλλά δεν είμαστε σύμφωνοι με αυτή την απόφαση. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που θα έχουν μεγαλύτερη δυναμική και επειδή η Ακρόποληείναι κλειστή και δεν έρχονται όλοι εδώ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X