ΑΕΚ: Έτοιμη για την υπέρβαση κόντρα στην Ακτόμπε η ομάδα Futsal!

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ-Αράζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που υποδέχεται αύριο (16/01, 15:00)  στο Κλειστό του Δαΐς την AFC Aktobe στο πλαίσιο της Φάσης των “32” του UEFA Futsal Champions League.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μετά την επική πρόκριση επί της Araz Naxcivan.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε τόσο από τα κανάλια της COSMOTE TV, όσο και από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Ο Γιάννης Ζιάβας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του  «Δικεφάλου”»τους: Αρτινό, Ασημακόπουλο, Χατζηφωτίου, Χριστόπουλο, Δελλαπόρτα, Γούση, Καρύδα, Μάνο, Ντάτη, Πάνου, Sinommati, Ταρνανίδη, Θεοφίλου, Θανασάι.

Ο Αντώνης Μάνος δήλωσε στο aek.gr: «Η ομάδα, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Araz, βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μια μεγάλη πρόκληση για τη Φάση των “32” του Futsal Champions League. Αν και θεωρητικά η Aktobe δεν έχει το όνομα και την ιστορία της Araz, είναι μια επαγγελματική ομάδα, αρκετά ισχυρή, η οποία έχει ρυθμό αγώνων, καθώς το πρωτάθλημα στο Καζακστάν συνεχίζεται κανονικά. Εμείς, δυστυχώς δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς στο μεσοδιάστημα από την αναμέτρηση με την Araz, όμως η ομάδα δούλεψε εντατικά, και το Σάββατο θα παρουσιαστεί πλήρης στον αγώνα. Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όμως θεωρώ πως έχουμε ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης και σίγουρα θα καταθέσουμε την ψυχή μας για τη νίκη-πρόκριση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X