Παρί Σεν Ζερμέν: Επιμένει για Ντιμπάλα

«Ξεκινά συζητήσεις στα 80 εκατ. ευρώ με Γιουβέντους για Ντιμπάλα η Παρί»
Photo Credits: INTIME

Επιμένει για Πάολο Ντιμπάλα η Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποκτήσει τον Πάολο Ντιμπάλα από την Γιουβέντους, καθώς ο Αργεντινός αποτελεί διακαής πόθος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους, ενώ ο νέος προπονητής της ομάδας ήθελε τον συμπατριώτη του, όταν ακόμη καθόταν στον πάγκο της Τότεναμ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το «Sport Mediaset», η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να προσφέρει στον 27χρονο Ντιμπάλα τα 15 εκατομμύρια ευρώ που εισπράττει ετησίως από την Γιουβέντους.

Με το κόστος της μεταγραφής να υπολογίζεται σε περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα δεχόταν η «γηραιά κυρία» για να ελευθερώσει τον Ντιμπάλα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Δεν αποκλείεται, επίσης, στο πλαίσιο αυτής της πρότασης, η Παρί Σεν Ζερμέν να παραχωρήσει τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος βρέθηκε συχνά στο «στόχαστρο» της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X