Ο Χιμένεθ τελείωσε τις ιστορίες για «κλίκες» κι αρρωστημένο κλίμα

Ο Χιμένεθ τελείωσε τις ιστορίες για «κλίκες» κι αρρωστημένο κλίμα
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει πόσο σημαντική είναι η θετική επίδραση ενός προπονητή, για να είναι καλό το κλίμα και στα αποδυτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν αναλογιστεί κανείς τι περίμενε η ΑΕΚ από την επιλογή επιστροφής στον Μανόλο Χιμένεθ, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, το αποτέλεσμα αγγίζει το τέλειο. Η υπό κατάρρευση ομάδα της τελευταίας εβδομάδας του 2020, μπαίνει στην τρίτη εβδομάδα του 2021, δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα και με «προίκα» ήδη μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Θεσσαλονίκη επί του φιλόδοξου φέτος Άρη.

Αλλά ο Χιμένεθ έχει δείξει και κάτι άλλο. Πως η παρουσία του προπονητή είναι το «Άλφα» και το «Ωμέγα» για το κλίμα στα αποδυτήρια. Αν ο προπονητής έχει θετική επίδραση, αυτό φαίνεται σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της ομάδας.

Ο Καρέρα για τον οποιονδήποτε λόγο, στο δεύτερο μισό της παρουσίας του, εμφανίστηκε διαφορετικός, έχασε το ψυχικό δέσιμο με τους παίκτες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X