ΑΕΚ: Γκολ από φάουλ... έναν χρόνο μετά (VIDEO)

ΑΕΚ: Γκολ από φάουλ... έναν χρόνο μετά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Αρη με την τρομερή εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε από το Χαριλάου, κερδίζοντας τον Αρη με 0-1.

Τη νίκη την Ενωση την χάρισε η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία. Ο 23χρονος εξτρέμ έδειξε πως εκτός από τρομερός εκτελεστής… κόρνερ, έχει φανταστικές εκτελέσεις και φάουλ.

Ο 23χρονος παίκτης της ΑΕΚ έστησε την μπάλα στο φάουλ που κέρδισε ο Σιμόες και με το «μαγικό» αριστερό του, την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα.

Με αυτό το γκολ έφτασε και τα τρία συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι η ΑΕΚ σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ μετά από ένα χρόνο και επτά μήνες! Τελευταία φορά που το είχε κάνει ήταν στις 7 Δεκεμβρίου του 2019, με το γκολ του Ντανιέλε Βέρντε κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να δουλέψει πάνω στις στατικές φάσεις, πόσω μάλλον από τη στιγμή που στο ρόστερ της διαθέτει παίκτες οι οποίοι μπορούν με σχετική ευκολία να σκοράρουν κατά αυτόν τον τρόπο. Ποδοσφαιριστές με ποιότητα όπως αυτή του Λιβάι Γκαρσία ο οποίος τόσο στη Ριζούπολη, με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ όσο και στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη, βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει το τρίποντο.

Ο Γκαρσία γενικά χθες είχε μία εξαιρετική εμφάνιση, καθώς ήταν δραστήριο και προσπαθούσε με τα τρεξίματα και τις προσωπικές του ενέργειες να γίνει απειλητικός. Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Αρη έπεφταν πάνω του για να τον σταματήσουν, κάτι που όπως είδαμε τελικά δεν το κατάφεραν.

Δείτε το γκολ το Λιβάι Γκαρσία:  

Θυμηθείτε το γκολ από κόρνερ του Γκαρσία: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X