Μπακάκης κατά Καρέρα και υπέρ Χιμένεθ! (VIDEO)

Μπακάκης κατά Καρέρα και υπέρ Χιμένεθ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Καρφιά» Μπακάκη για τον Μάσιμο Καρέρα και αποθέωση για τον Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης, μετά το 1-0 επί του Άρη στάθηκε στην επίδραση του Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ, τονίζοντας παράλληλα πω δεν ήταν βασική επιλογή του Καρέρα σε αντίθεση με τον Ισπανό τεχνικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

Για το διπλό σήμερα: Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι. Είχαμε καλή απόδοση, ειναι σημαντικό ότι κρατάμε το μηδέν.

Για τον Χιμένεθ: Έχει βγάλει το 100% από τους παίκτες. Κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής. Έχει κάνει τους πάντες να καταλάβουν τι θέλει. Να καταλάβουν οι παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν. Παλεύουμε μέχρι τέλους.

Για την σημερινή απόδοση: Είναι ο προπονητής που διαβάζει τον αντίπαλο, εμείς δίνουμε τα πάντα ακολουθούμε τις εντολές του και βγαίνει ένα αποτέλεσμα ειδικά στην άμυνα. Τονίζω την άμυνα γιατί εκεί υπάρχει η διαφορά, στην επίθεση υπάχει η ποιότητα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει γκολ.

Για τη δική του απόδοση και την κριτική: Σίγουρα δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για εμένα, δεν ήμουν βασική επιλογή, δούλευα όμως είχα και έναν τραυματισμό. Μπήκα σε παιχνίδι, δεν ήμουν έτοιμος. Δεν είχα και καλή απόδοση στα παιχνίδια, στη συνέχεια προέκυψε και ο κοροναϊός. Όταν ένας παίκτης μπαίνει μια και κάθεται πέντε δεν μπορεί να βρει ρυθμό και να αποδώσει. Ο προπονητής τώρα με εμπιστεύεται και έχω βρει ρυθμό.

Οι επαγγελματίες έτσι είναι και ο κόσμος μας κριτικάρει, σίγουρα κάποιες φορές μας κάνει καλό κάποιες όχι. Είναι λίγο δύσκολο, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, είμαστε εδώ για να σταματήσει ο κόσμος να λέει αυτά.

Για το εάν μπορούσε να έχει κυλήσει καλύτερα η σεζόν: Από τη στιγμή που βγαίνει ένα τέτοιο κλίμα σίγουρα μας αδικεί όλους. Οι ίδιοι παίκτες βγάζουμε μια διαφορετική εικόνα. Έχουμε στόχο τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X