Χιμένεθ: «Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ, αλλά θα πεθάνω ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ, αλλά θα πεθάνω ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το Αρης-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αρη για την 8η αγωνιστική της Super League τόνισε ότι η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει και να βελτιώνεται.

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ:

Για το ματς και την εικόνα της ΑΕΚ: «Η ομάδα πέτυχε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε στην άμυνα».

Για την εμφάνιση του Λάτσι, ο οποίος είχε να παίξει από τον περασμένο Φλεβάρη: «Είναι ένας παίκτης που έχει προσόντα. Πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά, γιατί πρέπει να βελτιωθεί πολύ. Με ολες τις απουσίες που είχαμε τον Τσιγκρίνσκι και τον Νεντελτσιάρου, δυο νέα παιδιά έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Γιατί και ο Σβάρνας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για τη συνέχεια: «Η ομάδα φυσικά και έχει ποιότητα αυτό που της έλλειπε ήταν η αυτοπεποίθηση. Βρήκα παίκτες χωρίς αυτοπεποίθηση. Τώρα αποκτούν ξανά».

Αν θέλει να σχολιάσει τη δήλωση του βοηθού του Μάντζιου που έκανε λόγο για ποιοτικότερο ρόστερ του Άρη απ’ αυτό της ΑΕΚ: «Σέβομαι την άποψή του, αλλα δε συμφωνώ. Εμείς οι προπονητής δεν πρέπει να βάζουμε… φωτιές στα παιχνίδι. Να τον ευχαριστήσω πάντως γιατί έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες μου. Δεν το έκανε από κακή πρόθεση».

Για το τι έγινε στην αλλαγή της ΑΕΚ: «Ζητήσαμε να κάνουμε δυο αλλαγές. Ο διαιτητής έκανε κάποιο λάθος, έδωσε τη μία. Παραδέχθηκε το λάθος του. για να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα δε δώσαμε συνέχεια».

Στο 1ο του ματς στον πάγκο της ΑΕΚ κέρδισε 0-4 τον Άρη στο Χαριλάου. Στο 100ο κέρδισε 0-1 τον ίδιο αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο: «Ημουν νέος τότε. Στη ζωή βρίσκεις συνέχεια εκπλήξεις. Πριν 11 χρόνια, μετά από 100 παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΚ συμπληρώνονται με νίκη στο ίδιο γήπεδο».

Ποιο θυμάται πιο έντονα: «Ερχεται η κακοκαιρία! (γέλια) Τον τελικό του Κυπέλλου, ένα ματς που πήραμε το πρωτάθλημα και κάθε ματς το απολαμβάνω που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Συνέχεια όμως το λέω: δεν γεννήθηκα οπαδός της ΑΕΚ, αλλά θα πεθάνω οπαδός της ΑΕΚ και της Σεβίλλης. Φυσικά είμαι επαγγελματίας και δεν ξέρω που θα βρίσκομαι αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X