Λάρισα: «Ο Κούγιας ζητάει 300.000 ευρώ από τον Μελισσανίδη!»

Κούγιας: «Άλλο ένα τέτοιο φιλικό χρειάζεται η Λαμία, όχι τηλεοπτικό συμβόλαιο»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση της Λάρισας με τον Αλέξη Κούγια να ζητάει αποζημίωση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάρισα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ορίστηκε στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η δίκη με εμπλεκόμενους τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Αλέξη Κούγια.

Όπως προκύπτει και από την ενημέρωση των Θεσσαλών ο Αλέξης Κούγιας ζητάει 300.000 ευρώ ως αποζημίωση από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την 1η Ιουνίου 2021 προσδιορίστηκε στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, λόγω της σοβαρότητας του εγκλήματος, η δίκη με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Μελισσανίδη και άλλους αγνώστους δράστες, οι οποίοι κατηγορούνται για την διάπραξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης εις βάρος του προέδρου και ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, όταν του επιτέθηκαν ύπουλα χωρίς να τους αντιληφθεί και του προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες.

Η άνανδρη επίθεση στον κ. Κούγια από τον Δημήτρη Μελισσανίση ο οποίος συνοδευόταν από πρόσωπα, τα οποία περιέγραψε ο κ. Κούγιας και τα οποία εμφανίζονται σε δεκάδες φωτογραφίες μαζί του να τον συνοδεύουν σε πολλές εκδηλώσεις, έγινε το βράδυ της ίδιας ημέρας που ο κ. Κούγιας μαζί με τον εκδότη των Παραπολιτικών κ. Κουρτάκη, του οποίου ο κ. Κούγιας είναι δικηγόρος, απεκάλυψαν στον τότε Εισαγγελέα Εφετών κ. Μπρακουμάτσο τα όσα διηγήθηκε στον κ. Κούγια και κατεγράφησαν σε κασέτα εν γνώσει του ο επιχειρηματίας Στήβ Κακέτσης και με τα οποία απεκάλυπτε το ποιοί και σε ποιο μέρος οργάνωσαν την σκευωρία περί δήθεν συμμετοχής του Βαγγέλη Μαρινάκη στην βρωμερή υπόθεση του Noor One.

Εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη εκκρεμούν προς εκδίκαση και πολλές αγωγές για προσβολή της προσωπικότητας του κ. Κούγια.

Τα ζητούμενα ποσά για την αποζημίωση του κ. Κούγια ξεπερνούν τις 300.000,00€».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X