Super League 2: Με 11 ομάδες -Αναβάλλονται τα ματς της Δόξας Δράμας

Super League 2: Με 11 ομάδες -Αναβάλλονται τα ματς της Δόξας Δράμας
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έντεκα ομάδες θα αρχίσει το προσεχές Σαββατοκύριακο η Super League 2, καθώς η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων της Δόξας Δράμας.

Όπως εξηγεί η ανακοίνωση, η ομάδα της Βορείου Ελλάδος δεν έχει προσκομίσει ακόμα την προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Δικαστηρίου, στο οποίο έχει προσφύγει, ασκώντας αιτήσεις ακύρωσης και αναβολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν της χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις της Δόξας Δράμας στη Super League 2 ήταν το Σάββατο (16/1, εκτός έδρας) με τα Χανιά και την Τετάρτη (20/1, εντός έδρας) με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999. Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X