Τσιτσιπάς: «Τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου»

Τσιτσιπάς: «Τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το… κύμα επιθέσεων που δέχτηκε τις τελευταίες εβδομάδες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέλεξε να απαντήσει μέσω twitter! Είναι, μάλιστα, και αρκετά επιθετικός…

«Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων. Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω», έγραψε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και συνέχισε: «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω».

«Θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν», ήταν το επόμενο tweet του και κατέληξε: «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό», προσθέτοντας «Ο καθένας με τη διαταραχούλα του».

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος δέχτηκε σκληρή κριτική όταν «ζήτησε» τη δημιουργία Harrods στην Ελλάδα και βρέθηκε μετά από λίγες μέρες σε πάρτι στο Ντουμπάι (όπου ήταν για προετοιμασία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X