Αρης-ΑΕΚ LIVE Streaming

Πού θα δούμε σήμερα το Αρης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Εξ αναβολής ματς για την 8η αγωνιστική έχει σήμερα το πρόγραμμα της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Live Streaming: Εξ αναβολής ματς για την 8η αγωνιστική έχει σήμερα το πρόγραμμα της Super League 1 και μάλιστα είναι ντέρμπι!

Μία ημέρα μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επίσης στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί ένα ακόμη δυνατό ματς.

Αυτό ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ το οποίο είχε αναβληθεί στην κανονική ροή του πρωταθλήματος και έχει οριστεί για σήμερα, 14 Ιανουαρίου στις 19:30. Ματς σημαντικό για τη βαθμολογική κατάσταση του πίνακα του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν τρεις βαθμοί. Συγκεκριμένα, ο Άρης είναι στη 2η θέση με 33 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ στην 4η με 30.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δε λείπουν και για τις δύο ομάδες. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Άκης Μάντζιος, δεν έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του τον Φακούντο Μπερτόγλιο ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν υπολογίζεται και ο τερματοφύλακας Χουλιάν Κουέστα. Αντιθέτως για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοφερμένος Νικόλας Ιωάννου, ενώ επέστρεψε στη δράση και ο Κάτσε.

Έτσι την αποστολή αποτελούν οι Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκανέα, Κρίστιαν Λόπεζ, Μπρούνο Γκάμα, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάσα, Ξαντέ Σίλβα, Τζέγκο, Κάτσε, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος απουσιάζει λόγω τραυματισμού. Αντιθέτως, μπορεί να υπολογίζει τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Την αποστολή αποτελούν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Live Streaming – Χωριανόπουλος: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, θα κάνουμε το παιχνίδι μας»

Δηλώσεις για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, έκανε ο βοηθός προπονητή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Ο στενός συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, δήλωσε: «Το κίνητρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι μεγάλο. Σεβόμαστε την ΑΕΚ έχει ποιότητα έχει νέο προπονητή, όμως η ομάδα μας έχει παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Η ΑΕΚ έχει βελτιωμένη αμυντική λειτουργία στα τελευταία ματς. Δέχεται λιγότερες φάσεις. Έχει άξιο ρόστερ που μπορεί να γυρίσει ματς. Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Εμείς όμως υπερτερούμε σε ρόστερ και ποιότητα. Ανεξαρτήτου αντιπάλου, είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε μεγάλο ρόστερ και θέλουμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».

Χιμένεθ: «Να δείξουμε τι θέλουμε στο πρωτάθλημα»

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, σχολίασε: «Όταν κερδίζεις αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Όσο για τον επόμενο αγώνα, παίζουμε με μια δυνατή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι μια συνεχής διαδικασία με διαδοχικά παιχνίδια. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να μπούμε και να δείξουμε ότι θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά.

Το παιχνίδι αυτό είναι άλλη μια πιθανότητα που έχουμε για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις υψηλότερες θέσεις. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X