Συνδυαστικό Σούπερ Καπ Ισπανίας και Super League 1

Συνδυαστικό Σούπερ Καπ Ισπανίας και Super League 1

Οι σημερινές προτάσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ Καπ Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπιλμπάο (22:00): Μονό παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα και συγκεκριμένη στη Μάλαγα και το Rosaleda. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί το ματς θα κριθεί στα πέναλτι. Μια διοργάνωση που μάλλον… μπελάς είναι στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτό γιατί οι Μαδριλένοι προσπαθούν να διατηρηθούν στη μάχη του τίτλου.

Κάτι στο οποίο δεν βοήθησε το 0-0 απέναντι στην Οσασούνα εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ενα ματς που έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο, ελέω της χιονόπτωσης, με τη Ρεάλ να μην μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει. Οι Μαδριλένοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους μεν, πλην όμως δεν αποκλείεται και το rotation.

Σούπερ Καπ Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπιλμπάο (22:00): Ο Ζιντάν δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τις ενοχλήσεις που νιώθει ο Ροντρίγκο. Ο Ζιντάν που είναι και πάλι σε δύσκολη θέση, βάσει δημοσιευμάτων, τα οποία μάλιστα υπενθυμίζουν πως ο συγκεκριμένος θεσμός στοίχισε τη θέση του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα.

Χωρίς τον αμυντικό Γεράι και τον μέσο Λόπεθ θα παραταχθεί η Μπιλμπάο, η οποία θέλει τη διάκριση. Είναι στα ημιτελικά του θεσμού λόγω της πρόκρισής της στον περσινό τελικό Κυπέλλου. Ενα ματς που ακόμα δεν έχει διεξαχθεί, μιας και οι δύο φιναλίστ έχουν ζητήσει να παίξουν με κόσμο.

Σούπερ Καπ Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπιλμπάο (22:00): Σίγουρα είναι μεάλο το κίνητρο για την Μπιλμπάο και αυτό θα παίξει ρόλο στο στοίχημά μας. Δεν μπορούμε να στηριχτούμε στη Ρεάλ, που δείχνει να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έστω και αν είναι το φαβορί. Θα πάμε στοίχημα με γκολ και θα προτείνουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.02.

Ατρόμητος-Λαμία: Λίγα και… διπλά!

Super League, Ατρόμητος-Λαμία (17:15): Λίγα τα παιχνίδια που έχουν δώσει, αλλά ο Ατρόμητος έχει καλή παράδοση. 4 νίκες μετράει, 1 έχει η Λαμία, ενώ έχουμε και 2 ισοπαλίες. Τα δύο περσινά ματς στο Περιστέρι, ένα στην κανονική διάρκεια και ένα στα πλέι άουτ, έμειναν στο 1-1. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν τον «άσο» κοντά στο 1,60, δεν αξίζει για τέτοια απόδοση. Πάμε να δούμε τι έχουμε εδώ και εννοείται πως θέλει προσοχή στο στοίχημα.

Στην 9η θέση βρίσκεται ο Ατρόμητος μετά από 15 αγώνες και έχει μαζέψει 18 βαθμούς με 4-6-5 και 14-20 γκολ. Προέρχεται από το 0-0 στο Περιστέρι με τον ΟΦΗ, ένα ματς που είχε ευκαιρίες να το πάρει, όπως ευκαιρίες είχαν και οι Κρητικοί. Προηγουμένως, είχε κάνει σπουδαία νίκη με 3-2 επί του ΠΑΟΚ, αν και στο 84’ έχανε 2-1!! Αυτή είναι και η μοναδική νίκη του σε επτά αναμετρήσεις. Δεν σκοράρει εύκολα ως τώρα και οφείλει να βρει τη λύση ο Κάναντι.

Η Λαμία είναι σε πολύ χειρότερη θέση. Είναι ουραγός με 5 βαθμούς, έχοντας μόλις 1 νίκη σε 13 αγώνες (1-2-10) και 7-27 τέρματα. Εκείνη κι αν έχει επιθετικό πρόβλημα. Έχει προχωρήσει σε κινήσεις για την ενίσχυσή της και πρέπει να βελτιωθεί πολύ αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ και προηγουμένως από το 2-0 από τον ΟΦΗ. Η πρώτη της νίκη είχε έρθει στο πρώτο ματς του 2021, το 2-0 επί του Άρη.

Super League, Ατρόμητος-Λαμία (17:15): Στο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα πηγαίναμε εδώ, αλλά όχι για 1,67. Θα ανεβάσουμε την απόδοση με την επιλογή 1Χ Διπλή ευκαιρία και να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το βρίσκουμε σε απόδοση 2,02. Πάμε στοίχημα με διπλασιασμό εδώ.

Δείτε ΕΔΩ τη νέα εκπομπή του stoiximaview.gr, με προβλέψεις για τους ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Άρης-ΑΕΚ και όχι μόνο!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X