Λίβερπουλ: Εξετάζει τον Μαξίμοβιτς της Νάπολι για την άμυνα

Λίβερπουλ: Εξετάζει τον Μαξίμοβιτς της Νάπολι για την άμυνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την περίπτωση του Νίκολα Μαξίμοβιτς  φέρεται πως ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ, για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, σύμφωνα με ιταλικά δημοσίευματα.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών φέτος με αποτέλεσμα ο Γιούργκεν Κλοπ να έχει χάσει αρκετούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές στην άμυνα.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με το Sky Sports, οι πρωταθλητές Αγγλίας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις σε αυτή την μεταγραφική περίοδο για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής. Μία από αυτές είναι και αυτή του έμπειρου αμυντικού της Νάπολι, Νίκολα Μαξίμοβιτς.

Φέτος, ο 29χρονος Σέρβος αμυντικός μετράει 13 συμμετοχές με τους «παρτενοπέι» και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις υπήρξε ενδιαφέρον των «Reds», χωρίς ωστόσο να φτάσει κάποια πρόταση στο τραπέζι του.

Παρ’ όλα αυτά η Λίβερπουλ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου κεντρικού αμυντικού, ωστόσο δεν αποκλείεται αν τελικά βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Νάπολι για τον Νίκολα Μαξίμοβιτς, να προχωρήσει για την απόκτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X