ΑΕΚ: «Βλέπει» Κοντέ για δεξί μπακ

ΑΕΚ: «Βλέπει» Κοντέ για δεξί μπακ
Photo Credits: INTIME

Η αναζήτηση δεξιού μπακ για την ΑΕΚ καλά κρατεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ εξετάζει εκ νέου η ΑΕΚ για το δεξί άκρο της άμυνάς της.

Η αναζήτηση δεξιού μπακ για την Ένωση καλά κρατεί και στο τραπέζι έπεσε και πάλι το όνομα του άλλοτε διεθνή με την U19 της Γαλλίας, Αντουάν Κοντέ σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ο Γάλλος δεξιός μπακ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, είχε «παίξει» και για τον Ολυμπιακό το Φθινόπωρο, ενώ είχε εξεταστεί και από τον Ίλια Ίβιτς, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του, από τη στιγμή που τότε υπήρχαν στο ρόστερ (και υπολογίζονταν) οι Μπακάκης, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος. Πλέον όμως οι δύο τελευταίοι βρίσκονται εκτός πλάνων και η περίπτωσή του φέρεται να έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Κοντέ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η ΑΕΚ έχει χτίσει έναν πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας με την Μπεϊτάρ από τη μεταγραφή του Γκαρσία, εφόσον θελήσει να κάνει κίνηση για να τον πάρει από τώρα. Η ΑΕΚ έχει στα υπόψιν της ακόμα μία περίπτωση από τη Γαλλία και μία από την Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X