Ο Παπασταθόπουλος περιμένει την Λίβερπουλ!

Ο Παπασταθόπουλος περιμένει την Λίβερπουλ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προταθηκε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Εχοντας παραγκωνιστεί από την Αρσεναλ, ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός αναζητά την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Η ΑΕΚ τον έχει προσεγγίσει με στόχο να επιστρέψει στον Δικέφαλο και να γίνει ο ηγέτης της άμυνάς της που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά».

Ωστόσο, τώρα έρχονται νέα δεδομένα για τον ίδιο αφού ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο -που είχε αποκαλύψει και το γεγονός πως απέρριψε την Τζένοα- αναφέρει πως ο Παπασταθόπουλος έχει προταθεί στην Λίβερπουλ η οποία έχει απουσίες και κενά στην άμυνά της και περιμένει την απάντησή της. O Παπασταθόπουλος έχει άλλωστε εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ καθώς είχαν συνεργαστεί στην Ντόρτμουντ.

Λόγω των πολλών τραυματισμών η μεταγραφή του στόπερ είναι πάντα στο τραπέζι για την Λίβερπουλ παρότι ο Γερμανός είχε δηλώσει πως δεν γίνει προσθήκη τον Γενάρη.

Περιμένει τον Παπασταθόπουλο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, όπως σας ενημέρωσε χθες το enwsi.gr, θα περιμένει τις εξελίξεις με τον Παναγιώτη Κονέ να παρακολουθεί όλα όσα θα ακολουθήσουν γύρω από τον Sokratis. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ θα πάρει έτσι και αλλιώς στόπερ, με το πιθανότερο είναι να «αδειάζει» θέση ο Νασίμ Χνιντ μέσω δανεισμού. Οπότε είναι ανοιχτό και το ζήτημα του Παπασταθόπουλου, όσο ο έμπειρος στόπερ δεν συμφωνεί με άλλη ομάδα. Και στην ΑΕΚ διατηρούν τις ελπίδες τους, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι η συγκεκριμένη υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X