ΑΕΚ: Πρώτος σκόρερ ο Μυλωνάς στην ήττα της Εθνικής από τη Σερβία με 31-21!

ΑΕΚ: Πρώτος σκόρερ ο Μυλωνάς στην ήττα της Εθνικής από τη Σερβία με 31-21!
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ανδρών χάντμπολ γνώρισε την ήττα με 31-21 από τη Σερβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 31-21 γνώρισε η Εθνική Ελλάδος Χάντμπολ από την Σερβία στον πρώτο της αγώνα στον 1ο Προκριματικό Όμιλο του EURO 2022

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς της ΑΕΚ σημείωσε 6 γκολ, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, οι Δημήτρης Τζηράς και Ανδρέας Αραπακόπουλος από 3. Ο Μπάμπης Δομπρής πέτυχε δύο τέρματα και 1 ο Βαγγέλης Αραμπατζής. Γιάννης Καλόμοιρος και Τάσος Παπαδιονυσίου δε βρήκαν δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική στάθηκε αρκετά καλά.
Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν ήταν καλή για 20 λεπτά, αλλά αυτό στην συνέχεια διορθώθηκε και σε συνδυασμό με τις καλές επιλογές στην επίθεση, καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ (15-12). Ο Χρήστος Μυλωνάς με 5 γκολ ήταν κορυφαίος της Εθνικής εκείνο το διάστημα, ενώ και ο αρχηγός Χάρης Μάλλιος είχε θετική παρουσία.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε με τους Σέρβους να «τρέχουν» σερί 4-0, φτάνοντας στο 19-12 (+7) στο 35’, το οποίο τους έδωσε μεγάλο αβαντάζ για την συνέχεια.

Η ελληνική ομάδα έχασε την συγκέντρωση της και σε συνδυασμό με τις επεμβάσεις του παγκοσμίου κλάσης τερματοφύλακα Μιλοσάβλιεφ, δεν κατέστη δυνατό να επιστρέψει στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά.
Η Εθνική κρατάει την εικόνα του πρώτου μέρους και σίγουρα θα έχει διαφορετικό πρόσωπο στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X