Σιμάνσκι: «Θέλω να δώσω τα πάντα για τη φανέλα της ΑΕΚ, είμαι μαχητής και έτοιμος να βοηθήσω» (VIDEO)

Σιμάνσκι: «Θέλω να δώσω τα πάντα για τη φανέλα της ΑΕΚ, είμαι μαχητής και έτοιμος να βοηθήσω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ντάμιαν Σιμάνσκι πριν το Αρης-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πολωνός χαφ της ΑΕΚ, Ντάμιαν Σιμάνσκι, μίλησε για την περιπέτεια που είχε τους προηγούμενους μήνες με τον τραυματισμό του, αλλά και με τον κορωνοϊό.

Ο Σιμάνκσι αναφέρθηκε και στο πως βλέπει την ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και φυσικά στο ματς με τον Αρη στο Χαριλάου.

Οσα δήλωσε ο Σιμάνσκι

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πολωνού στη NOVA:

Για το γεγονός ότι είχε νοσήσει από κορωνοϊό: «Είμαι μια χαρά, το θετικό είναι ότι δεν είχα συμπτώματα και είμαι έτοιμος να παίξω».

Για το γεγονός ότι προέρχεται από την μακρά απουσία λόγω του χειρουργείου που είχε: «Είναι δύσκολη χρονιά. Αυτό με τον τραυματισμό μου ήταν τρελό. Προσπάθησα να δουλέψω και τώρα θέλω να δουλεύω όσο γίνεται περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα. Ο κύριος Νικολάου και το ιατρικό επιτελείο με βοήθησαν και τώρα κοιτάω μόνο μπροστά».

Για την επιστροφή του στο ματς με τον Βόλο: «Αισθάνθηκα πολύ καλά. Στο τέλος δεν πόναγα. Έπειτα στις διακοπές δούλευα σκληρά για να είμαι έτοιμος. Είμαι καλά, πέρασα τον κορονοϊό, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να κερδίσω μια ευκαιρία και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το γεγονός πως φέτος στη θέση του υπάρχουν αρκετές επιλογές: «Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και είναι καλό αυτό. Εγώ κάθε μέρα δίνω τη μάχη μου και το 100% στις προπονήσεις και ο προπονητής αποφασίζει. Εγώ είμαι μαχητής και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Χιμένεθ: «Η επαφή μαζί του είναι καθημερινή. Κάθε μέρα με ρωτάει και μου δίνει συμβουλές. Μου ταιριάζει η οργάνωση που έχει γιατί θέλω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα. Οπότε η επικοινωνία είναι καθημερινή και κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις. Είμαι ικανοποιημένος».

Για το ότι είχε σκοράρει στην έδρα του Άρη και τι περιμένει στο παιχνίδι της Πέμπτης: «Το θυμάμαι πολύ καλά και μακάρι να μπορέσω να σκοράρω ξανά. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε εκεί στα προηγούμενα ματς γιατί είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X