Πάνος Λούπος: «Οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν το δικαίωμα, σε μας να μην τους έχουμε εμπιστοσύνη και (μέχρι και) στον Άρη να... βγάζει γλώσσα» (VIDEO)

Πάνος Λούπος: «Οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν το δικαίωμα, σε μας να μην τους έχουμε εμπιστοσύνη και (μέχρι και) στον Άρη να... βγάζει γλώσσα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος σχολιάζει την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Αρη στο Χαριλάου για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Πάνος Λούπος στο σημερινό σχόλιο της ημέρας για την ΑΕΚ αναφέρεται στο αυριανό ματς της Ενωσης στη Θεσσαλονίκη και το τι περιμένουμε να δούμε από την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, όμως ο Πάνος Λούπος δεν δείχνει την ίδια εμπιστοσύνη στους παίκτες της ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν κατάφεραν να πάρουν καμία νίκη στα 4 μεγάλα φετινά ματς και έχουν αποδειχθεί πολλές φορές λίγοι.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Πάνου Λούπου για την ΑΕΚ:

 

 

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X