ΗΠΑ: Χιλιάδες στρατιώτες κοιμούνται στο πάτωμα του Καπιτωλίου (VIDEO)

Χιλιάδες στρατιώτες της εθνοφρουράς στην αμερικανική πρωτεύουσα

Τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες στρατιώτες της εθνοφρουράς έχουν μεταφερθεί στην Ουάσιγκτον, ώστε να διασφαλίσουν πως η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν θα γίνει δίχως έκτροπα.

Χιλιάδες στρατιώτες της Εθνοφρουράς παραμένουν εντός του Καπιτωλίου, προκειμένου να προλάβουν οποιαδήποτε νέα επεισόδια.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το Καπιτώλιο την ώρα της συνεδρίασης για την παραπομπή Τραμπ βάσει της 25ης Τροπολογίας, ήταν «φρούριο».

Χιλιάδες πάνοπλοι στρατιώτες είχαν γεμίσει όλους του χώρους του Καπιτωλίου, με τους βουλευτές να περνούν κυριολεκτικά ανάμεσά τους για να μπουν στην αίθουσα της Γερουσίας, όπως μεταδόθηκε από το Mega.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αν κανείς δεν ήξερε ότι οι εικόνες προέρχονται από τις ΗΠΑ, θα μπορούσε να υποθέσει ότι βλέπει ένα «στρατοκρατούμενο καθεστώς».

Την ίδια ώρα, έγιναν γνωστά τα «γαλλικά» του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον αντιπρόεδρο Πενς.

Ο Aμερικανός πρόεδρος πίεζε τον Πενς να μην αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών λίγο πριν την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος, που έγινε τελικά μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Δείτε το σχετικό video: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X