ΑΕΚ: Οι προτάσεις της ΑΕΚ για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων πόλο!

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΝΟ Χανίων
Photo Credits: INTIME

Τι ειπώθηκε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του πόλο με την συμμετοχή και της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες (12/01) τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων Πόλο Ανδρών και Γυναικών με τους Υπεύθυνους του Αθλήματος στην ΚΟΕ με σκοπό να αποφασιστεί η συνέχιση και η ολοκλήρωση των διοργανώσεων.

Η ΑΕΚ κατέθεσε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για την εκλογίκευση των επιπρόσθετων εξόδων για την διεξαγωγή COVID test και επαναπροσδιορισμού των δαπανών, ειδικά στα συμβόλαια των ξένων παικτών. Παράλληλα, τα προβλήματα σε πολλά κολυμβητήρια, όπως και σε αυτό της Γλυφάδας, λόγω του μεγάλου κόστους συντήρησης και με τις Ακαδημίες των ομάδων κλειστές, έχουν οδηγήσει όλα τα τμήματα να περιφέρονται σαν νομάδες από γήπεδο σε γήπεδο εκτοξεύοντας τα κόστη.

Μετά από εκτενείς συζητήσεις και τοποθέτηση πολλών και διαφόρων απόψεων, αποφασίστηκε ομόφωνα, το μεν πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών να επανεκκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το αντίστοιχο της Α1 Ανδρών, τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, με τελική ημερομηνία ολοκλήρωσής του στις 26 Μαϊου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Γραφείο Τύπου ΚΟΕ:
Για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, συζήτησαν με τηλεδιάσκεψη σήμερα (12/1) οι υπεύθυνοι του αθλήματος στην ΚΟΕ με τους εκπροσώπους των σωματείων των δύο αυτών Κατηγοριών.

Καταγράφηκαν όλες οι απόψεις, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι, οι προϋποθέσεις και τα σενάρια συνέχισης και ολοκλήρωσης των δύο πρωταθλημάτων και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από πλευράς Ομοσπονδίας.

Όπως ειπώθηκε, το μεν πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών προγραμματίζεται να επανεκκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το αντίστοιχο της Α1 Ανδρών, τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, με τελική ημερομηνία ολοκλήρωσης του στις 26 Μαϊου, όπως συμφωνήθηκε ομόφωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X