Χιμένεθ: «Δεν συμφωνώ με τον σχεδιασμό στην ΑΕΚ!» (VIDEO)

Χιμένεθ: «Δεν συμφωνώ με τον σχεδιασμό στην ΑΕΚ!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις με... νόημα από τον Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη, την διαχείριση των παικτών, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και για τον σχεδιασμό.

Μάλιστα, ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ άφησε… αιχμές για τον σχεδιασμό της Ενωσης και ανέλυσε το σκεπτικό του.

Οι δηλώσεις Χιμένεθ

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ στη NOVA:

«Οπως έχω πει πάντα όταν κερδίζει αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση, γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας πάρα πολλά πράγματα για να διορθώσουμε, δουλεύουμε πάντα σε αυτό. Και όσον αφορά τον επόμενο αγώνα παίζουμε απέναντι σε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο, μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό που έχουμε μπροστά μας δεν σταματάει, είναι μία συνεχής διαδικασία, οπότε τελειώνει το ένα παιχνίδι και αμέσως ξεκινάει το επόμενο», είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μιλώντας για τα τρία αριστερά μπακ, αλλά και τις πολλές επιλογές που έχει σε κάθε θέση ανέφερε: «Είναι εύκολο να βγάλεις ενδεκάδα όταν έχεις έναν παίκτη για κάθε ενδεκάδα, αλλά προτιμώ να έχω πολλά «προβλήματα» για να αποφασίσω, αυτό σημαίνει πως έχω διαθέσιμους πολλούς ποδοσφαιριστές. Το χρέος ενός ποδοσφαιριστή που είναι το πλέον σημαντικό δεν είναι να κάνει μία ενδεκάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια και όταν έχουμε τόσα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να ανταποκριθούν γιατί εγώ είμαι απαιτητικός απέναντι τους αν δεν είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα τότε αρχίζουν να κουράζονται και αυτό είναι ανησυχητικό. Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε και γι’ αυτό πρέπει να ρισκάρουμε με τ’ ότι μπορεί να χάσουμε κάποιους παίκτες στη διαδρομή».

Αν τα διαδοχικά παιχνίδια κάνουν και πιο εύκολη τη διαχείριση των παικτών που λογικά θα παίζουν και ολοένα περισσότεροι: «Αν κάνεις καλή διαχείριση, ναι. Αλλά για έναν προπονητή το θέμα δεν είναι μόνο να κάνει καλή διαχείριση, αλλά να παίρνει και αποτελέσματα, οπότε αν μπορείς να κάνεις και καλή διαχείριση και να παίρνεις αποτελέσματα, όλα καλά». Ενώ πρόσθεσε: «Το βασικό είναι να έχεις μία ομάδα έτοιμη, το ιδανικό είναι να έχεις κάνει έναν σωστό σχεδιασμό»

Πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί το ότι όλοι θέλουν να παίξουν: «Το να θέλουν να παίξουν όλοι είναι καλό. Προσωπικά, δεν συμφωνώ απόλυτα με τον σχεδιασμό που είχε γίνει στην ΑΕΚ, βέβαια αυτός που τον έκανε ίσως συμφωνούσε. Αν είναι να παίζεις 4-3-3 γιατί να χρειάζεσαι τόσους επιθετικούς; Θα πρέπει δυο από τους επιθετικούς σου να μείνουν στον πάγκο. Σίγουρα είναι μία διαμάχη που κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετική άποψη, το σημαντικό τώρα είναι να κάνουμε μία καλή χρονιά και του χρόνου να κάνουμε ένα καλό σχεδιασμό. Αυτό που θέλει κάθε προπονητής είναι να έχει δύο παίκτες σε κάθε θέση και όχι να ψάχνει ποιος παίκτης μπορεί να παίξει σε άλλη θέση από τη δική του».

Για το αν έχει συζητήσεις με τον Μελισσανίδη: «Μιλάμε με τον κύριο Μελισσανίδη. Με κάλεσε επειδή χρειαζόταν μια αλλαγή. Δεν το σκέφτηκα, ήρθα σε μια ομάδα που είμαι φίλος της. Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ, έγινα στην πορεία. Ξέρει ότι θέλω το καλύτερο για την ομάδα σκεπτόμενος και το αύριο».

Για το πως περιμένει το ματς με τον Αρη: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να μπούμε και να δείξουμε ότι θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά».

Για το αν είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για τη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων: «Είναι άλλη μια πιθανότητα που έχουμε για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις υψηλότερες θέσεις. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είναι ξεκάθαρο πως αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και έρθει ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Δείτε τις δηλώσεις του Χιμένεθ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X