ΑΕΚ: Η ομάδα χάντμπολ «έδεσε» τον Χρήστο Κεδέρη μέχρι το 2023!

ΑΕΚ: Η ομάδα χάντμπολ «έδεσε» τον Χρήστο Κεδέρη μέχρι το 2023!
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Κεδέρης ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που όλες οι ομάδες αποδεσμεύουν τους αθλητές τους η μια μετά την άλλη η ΑΕΚ όχι μόνο δεν κάνει …εκπτώσεις στο ρόστερ της αλλά προχωράει και τον σχεδιασμό της για τα επόμενα χρόνια

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης «έδεσε» τον Χρήστο Κεδέρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κεδέρης είναι ένας παίκτης στον οποίον πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ και ο ίδιος φροντίζει με τις εμφανίσεις του να ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στις προσδοκίες που υπάρχουν. Ο 26χρονος εξτρέμ συμφώνησε και υπέγραψε νέο συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την ομάδα χάντμπολ, γεγονός που αποτελούσε άλλωστε κοινή επιθυμία.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κεδέρη. Ο 26χρονος (29/04/1994) εξτρέμ, ύψους 1,69 μ., υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, παραμένοντας στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Χρήστος Κεδέρης φόρεσε την “κιτρινόμαυρη” φανέλα το καλοκαίρι του 2019 και σε αυτή τη διετία έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος (2020), ενώ αποτελεί τον 31ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του τμήματος με 124 γκολ σε 32 επίσημες εμφανίσεις. Χρήστο, καλή επιτυχία και τις επόμενες χρονιές με την ομάδα μας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X