Δυάδα με Ιταλία και Ολλανδία, μας κάνουν;

Δυάδα με Ιταλία και Ολλανδία, μας κάνουν;

Οι προτάσεις της ημέρας από τον Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Stoiximaview προτείνει τη δική του δυάδα για το σημερινό στοίχημα…

Coppa Italia, Νάπολι-Έμπολι (18:45): Υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά είναι το πρώτο παιχνίδι που κοντράρονται στο Κύπελλο. Συνολικά έχουν παίξει 16 φορές με 6 νίκες για κάθε ομάδα και 4 ισοπαλίες, ενώ στο γήπεδό της η Νάπολι έχει 5-2-1. Πάντως, αν σας ενδιαφέρει για το στοίχημα, τα περισσότερα παιχνίδια τους, ειδικά τα τελευταία, είχαν αρκετά γκολ. Τα προγνωστικά στοιχήματος προφανώς και προσφέρουν χαμηλά και τη Νάπολι αλλά και τα γκολ.

Η Νάπολι προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ουντινέζε, λίγες μέρες μετά την ήττα-σοκ, εντός έδρας, από τη Σπέτσια αν και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο! Αυτή η νίκη και το 4-1 επί της Κάλιαρι, είναι οι μοναδικές της σε έξι αγώνες. Στη βαθμολογία, για την ιστορία, είναι 6η με 10-1-5 και 34-16 γκολ. Η Κυπελλούχος Ιταλίας (το είχε πάρει στα πέναλτι με τη Γιουβέντους) δίνει το πρώτο της παιχνίδι στο θεσμό για φέτος. Σε περίπτωση πρόκρισης παίζει με τη νικήτρια του ζευγαριού Ρόμα-Σπέτσια (19/1).

Την ίδια ώρα, η Έμπολι είναι πρωτοπόρος στη Serie B’ με 34 βαθμούς (9-7-1) και 29-14 γκολ. Στο θεσμό αυτό είναι το τέταρτο φετινό παιχνίδι της. Μετράει τρεις προκρίσεις με Ρενάτε (2-1 εντός), Μπενεβέντο (4-2 εκτός) και Μπρέσια (3-0 εντός). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κοζέντσα και είναι αήττητη για πάνω από δύο μήνες με 5 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Coppa Italia, Νάπολι-Έμπολι (18:45): Στα γκολ θα πάμε εδώ, ποντάροντας στη διαφορά δυναμικότητας. Για να πούμε την αλήθεια, περιμένουμε να βρει γκολ και η Έμπολι. Πάμε στοίχημα με το Over 3,5 γκολ στο δυνατό 2,42. Επίσης, έτσι για την… αλητεία, πάμε και με Fun Bet Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 3-1 στο 5,00.

Αϊνχτόφεν-ΑΖ Αλκμάαρ: Κάλυψη και γκολ…

Eredivisie, Αϊνχτόφεν-ΑΖ Αλκμάαρ, (19:45): Τεράστια ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας έχασε την Κυριακή (10/1) η Αϊντχόφεν. Η PSV προηγήθηκε 2-0 στο ντέρμπι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, αλλά τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία 2-2. Έτσι, παρέμεινε στη 2η θέση με 34 βαθμούς και στο -1 από τον Αίαντα. Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ έχει μόλις μια ήττα από τη Φίτεσε (25/10) και δείχνει έτοιμη να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στην κορυφή της Eredivisie στην Ολλανδία.

Eredivisie, Αϊνχτόφεν-ΑΖ Αλκμάαρ, (19:45): Το 2021 μπήκε με δύο «κακές» ισοπαλίες για την ΑΖ Αλκμάαρ. Από τις επισκέψεις στις έδρες της Ουτρέχτης και της Τσβόλε, πήρε μόλις δύο βαθμούς, που την άφησαν στο -7 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Μπορεί και η ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν να έχει μόλις μια ήττα σε 15 αγώνες, αλλά άπαντες ξέρουν ότι οι ισοπαλίες (7 μέχρι τώρα) δεν βοηθούν την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου. Πλέον υποχώρησε στην 5η θέση με 28 βαθμούς.

Eredivisie, Αϊνχτόφεν-ΑΖ Αλκμάαρ, (19:45): Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν σταθερά τον μεσοεπιθετικό Λεντέσμα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του άλλου μεσοεπιθετικού Γκέτσε. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν χωρίς τον δεξιό μπακ Σβένσον και τον μεσοεπιθετικό Ντε Βιτ.

Παιχνίδι μεγάλων απαιτήσεων με φαβορί την Αϊντχόφεν, όπως δείχνουν και οι τιμές του άσου στο στοίχημα. Η παράδοση είναι υπέρ της, αφού η περυσινή ήττα στο «Philips Stadium» από την ΑΖ Αλκμάαρ ήταν η πρώτη μετά από δέκα συνεχόμενες νίκες. Πιστεύουμε ότι το ματς κλίνει προς τον άσο, αλλά έχει και ισοπαλία, αφού δεν μπορεί να αγνοήσει κάποιος ότι παίζουν δύο ομάδες με μόλις μια ήττα στους 15 αγώνες τους. Επίσης, θεωρούμε ότι θα μπουν και γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν 10/15 αμφίσκορα και οι φιλοξενούμενοι 12/15. Πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό «1Χ και goal/goal» σε απόδοση 1.95

Δείτε ΕΔΩ τη νέα εκπομπή του stoiximaview.gr, με προβλέψεις για τους ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Άρης-ΑΕΚ και όχι μόνο!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X