Τσακωμός Ελευθερίου-Ταραμπάνκο στο Survivor: «Φτύνω αίμα και τρέχω σαν μ@@@@@ς» (VIDEO)

Τσακωμός Ελευθερίου-Ταραμπάνκο στο Survivor: «Φτύνω αίμα και τρέχω σαν μ@@@@@ς» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισοδιακό ήταν το επεισόδιο της Τρίτης (12/1) στο Survivor, καθώς η συντριπτική ήττα των Διάσημων στο πρώτο αγώνισμα είχε σαυν συνέπεια να γίνουν άνω-κάτω.

Ελευθερία Ελευθερίου και Κάτια Ταραμπάνκο τσακώθηκαν μεταξύ τους. Η αφορμή για τον καυγά, δεν ήταν άλλη από το μοίρασμα του φαγητού και για το ακρίβεια του ρυζιού.

«Δεν με βρήκε βράδυ και δεν βρίσκω πράγματα και δεν τα μοιράζομαι. Ήταν απειροελάχιστο», με την τραγουδίστρια από την πλευρά της να της απαντά «Άσε μας ρε Κάτια. Απειροελάχιστο ολόκληρο κασεδάκι. Μας δουλεύετε; Δεν ήταν δυο κουταλιές.

Αμφότερες στην συνέχεια τσακώθηκαν για τα αγωνίσματα με την Κάτια Ταραμπάνκο να λέει στην Ελευθερία Ελευθερίου: «τρέχω για την ομάδα. Μοιράζομαι ό,τι μπορώ να μοιραστώ. Το να μοιραστώ μια χούφτα ρύζι δεν παίζει κανέναν ρόλο γιατί φτύνω αίμα και τρέχω σαν μαλ@@@ς για να κερδίζουμε αγωνίσματα».

Η δεύτερη φωνάζοντας απάντησε στην πρώτη ότι  «Γιατί εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου, ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη!». «Δεν σε είπα άχρηστη» απάντησε το μοντέλο στην τραγουδίστρια, η οποία φώναζε λέγοντας «Με είπες άχρηστη!».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X