Προς άνοιγμα της αγοράς τη Δευτέρα -Με click away και ραντεβού στα καταστήματα

Αρση μέτρων, 2ο στάδιο: Επιστρέφει στο σχολείο η Γ' Λυκείου -Ποια καταστήματα ανοίγουν σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς άνοιγμα οδεύει η αγορά την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει την Παρασκευή, οπότε και αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Η επιδημιολογική εικόνα στη χώρα φαίνεται πως δίνει σημάδια αισιοδοξίας και χθες ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη που παραχώρησε, έδωσε το στίγμα για την επόμενη ημέρα, λέγοντας πως περιμένουν τις εισηγήσεις των ειδικών την Παρασκευή για το πώς θα προχωρήσει η κυβέρνηση στο άνοιγμα του λιανεμπορίου. Πιθανή ημερομηνία είναι η 18η Ιανουαρίου, ημέρα που τελειώνει η νέα παράταση του lockdown που έχει επιβάλει η κυβέρνηση λόγω της πανδημίας.

«Αυτή τη στιγμή η πανδημία υποχωρεί στη χώρα μας εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αυτό μας κάνει πιο αισιόδοξους ότι έχουμε καταφέρει να περιορίσουμε το δεύτερο κύμα και φυσικά αυτά είναι και τα δεδομένα, τα οποία θα έχουν στη διάθεσή τους οι ειδικοί, προκειμένου την Παρασκευή να μας κάνουν τις εισηγήσεις για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε το άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Να τονιστεί ότι το λιανεμπόριο είναι κλειστό από τον Νοέμβριο, με εξαίρεση τις λίγες εβδομάδες του Δεκεμβρίου που λειτούργησε με τη μέθοδο click away για να μη χαθεί τελείως η χριστουγεννιάτικη περίοδος. Αμέσως μετά τις γιορτές το λιανεμπόριο έκλεισε ξανά και παραμένει για δεύτερη εβδομάδα κλειστό.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X