Lupin: Το γαλλικό «Queen’s Gambit» ή μια σειρά που δεν θα απασχολούσε ιδιαίτερα χωρίς πανδημία;

Lupin: Το γαλλικό «Queen’s Gambit» ή μια σειρά που δεν θα απασχολούσε ιδιαίτερα χωρίς πανδημία;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι ήταν το Queen’s Gambit πριν κυκλοφορήσει στο Netflix; Μια σειρά για την οποία είχαν γραφτεί λίγα πράγματα, μια σειρά για την οποία δεν υπήρχε καμία προσδοκία και ακριβώς επειδή ξάφνιασε πολλούς, κατάφερε να γίνει τόσο δημοφιλής.

Από μια βρετανική σκακιστική ιστορία, το Netflix μας πάει σε έναν γαλλικό μύθο, αυτόν του Αρσέν Λουπέν, τον οποίο φέρνει σε σύγχρονη μορφή στο πρόσωπο του Ομάρ Σι, που υποδύεται τον Ασάν Ντιόπ, κεντρικό ήρωα της σειράς.

Ο Ασάν κοπιάρει τις περιπέτειες του Λουπέν, μα ο δικός του σκοπός δεν είναι να κλέψει, κι ας φαίνεται κάτι τέτοιο μετά το πρώτο επεισόδιο. Σε αυτή τη μίνι σειρά 5 επεισοδίων, 5 κεφαλαίων, όπως έχουν επιλέξει οι δημιουργοί της, ο Ντιόπ παλεύει για να βγάλει στο φως την αλήθεια για τον πατέρα του Μπαμπακάρ που καταδικάστηκε ως κλέφτης ενός περιδεραίου της Μαρίας Αντουανέτας, αλλά στην πραγματικότητα είχε γίνει θύμα μιας κομπίνας του ιδιοκτήτη του κοσμήματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X