Η πρώτη τιμωρία της ΑΕΚ στην κόκκινη «παράγκα» (VIDEO)

Η πρώτη τιμωρία της ΑΕΚ στην κόκκινη «παράγκα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ιστορική πρώτη επιστροφή του Μπάγεβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ιδιότητα του προπονητή του Ολυμπιακού μέσα ένα γήπεδο που έβραζε από πάθος αλλά και μίσος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ πάντα θα θυμάται την 13η Ιανουαρίου. Σαν σήμερα το 1997 η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 2-0, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε σε δύο ημέρες, λόγω της κακοκαιρία που έπληττε τότε την Αθήνα.

Ηταν η πρώτη φορά που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τέθηκε αντιμέτωπος με την Ένωση και το κλίμα ήταν από νωρίς ιδιαίτερα τεταμένο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Λόγω της καταιγίδας ο αγωνιστικός χώρος δεν μπορούσε να φιλοξενήσει την αναμέτρηση στις 12/1 κι έτσι το παιχνίδι διεξήχθη την επόμενη μέρα.

Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε ο Ντέμης Νικολαϊδης στο 43΄ ενώ στο 67΄ ο Χρήστος Κωστής λύτρωσε τους «κιτρινόμαυρους» βάζοντας το δεύτερο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να παραληρούν στις εξέδρες.

Περίμεναν όσο τίποτα το συγκεκριμένο παιχνίδι και έβλεπαν την αγαπημένη τους ομάδα να κάνει ό, τι θέλει τον Ολυμπιακό της παράγκας και να πετυχαίνει μια μεγαλειώδη νίκη.

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι:  Ατματσίδης, Μαλαδένης, Κασάπης, Μανωλάς, Κωστένογλου, Μαχαιρίδης, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μπατίστα, Κωστής (86′ Μαρτσέλο) Νικολαϊδης (79′ Μ. Βλάχος).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X