ΑΕΚ: Τελειώνει με δεξί μπακ -Λαλά και δύο ακόμη παίκτες

ΑΕΚ: Τελειώνει με δεξί μπακ -Λαλά και δύο ακόμη παίκτες
Photo Credits: INTIME

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ σχετικά με την απόκτηση δεξιού μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καίγεται» για την απόκτηση δεξιού μπακ η ΑΕΚ.

Πλέον, η υπόθεση απόκτησης δεξιού μπακ είναι προχωρημένη με την Ενωση να αναμένεται να τελειώσει άμεσα με την ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. Αλλωστε επί του παρόντος υπάρχει μόνο Μιχάλης Μπακάκης καθώς τόσο ο Παουλίνιο, όσο και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχουν… κοπεί.

Πρώτος στόχος είναι ο δύσκολος Κένι Λαλά της Στρασμπούρ, για τον οποίο απαιτείται υπέρβαση από πλευράς ΑΕΚ για να τον φέρει. Επίσης έχουν προχωρήσει αρκετά και δύο περιπτώσεις δεξιού μπακ και αναμένονται πολύ άμεσα εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση ενός εκ των δύο με στόχο να «δυναμώσει» η ΑΕΚ άμεσα.

Η περίπτωση του Κένι Λαλά

Από τους κορυφαίους στόχους της ΑΕΚ είναι, όπως έχει αποκαλύψει το enwsi.gr ο Κένι Λαλά. Οι κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να τον φέρουν στην Ελλάδα. Γίνεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί φόρμουλα τόσο για να έρθει άμεσα ο παίκτης -έχει συμβόλαιο 450.000 ευρώ τώρα στην Στρασμπούρ-, με την γαλλική ομάδα να παίρνει ένα ποσό για να τον ελευθερώσει 6 μήνες πριν αποχωρήσει.

Και αν δεν καταφέρει αυτό η ΑΕΚ, αναζητά τον τρόπο να τον κλείσει από τώρα για το προσεχές καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον Λαλά έχουν εκδηλώσει και γαλλικές, αλλά και αγγλικές ομάδες και αυτό ανεβάζει αρκετά το βαθμό δυσκολίας της επίτευξης της μεταγραφή. Ομως η ΑΕΚ του προσφέρει τη σιγουριά της 11άδας και της συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και γενικότερα στην ΑΕΚ θεωρούν ότι με τον Λαλά, βάζουν στο ρόστερ έναν μπακ με επιθετικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X