ΑΕΚ: Σε απολογία μετά από ένα χρόνο η ανδρική ομάδα βόλεϊ!

Βόλεϊ ανδρών: Δήλωσε συμμετοχή στην Pre League η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η Αθλητική Δικαστής κάλεσε την ΑΕΚ να απολογηθεί ηλεκτρονικώς για την απόφαση της να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Volleyleague Ανδρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα χρόνο μετά η Αθλητική δικαστής κάλεσε την ΑΕΚ να απολογηθεί ηλεκτρονικώς για την απόφαση της να μην συμμετάσχει στο περσινό πρωτάθλημα της Volleyleague Ανδρών.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ αποφάσισε πέρυσι να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και να αναστείλει την λειτουργία της για ένα χρόνο εκφράζοντας την αντίθεση της με τον τρόπο που λειτουργούσε η Λίγκα αλλά και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό βόλεϊ. Φέτος δήλωσε συμμετοχή στη Preleague αλλά όπως όλα δείχνουν η κατηγορία δύσκολα θα ξεκινήσει άμεσα με τις συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η κλήση: «Η Αθλητική Δικαστής καλεί τα εξής σωματεία όπως καταθέσουν ηλεκτρονικώς, έγγραφο υπόμνημα έως την Δευτέρα, 18/01/2021.

-Σωματείο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ» διότι ενώ όφειλε να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2019-2020), δήλωσε εγγράφως ότι δεν θα συμμετάσχει.

-Σωματείο «ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ» διότι ενώ όφειλε να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2019-2020), δεν δήλωσε συμμετοχή, δεν αδειοδοτήθηκε από την τριμελή επιτροπή της ΕΣΑΠ και δεν αγωνίστηκε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X