Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 1-0: Πρώτη νίκη μετά από 17 ματς! (VIDEO)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 1-0: Πρώτη νίκη μετά από 17 ματς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 17 αγωνιστικές και το χειρότερο ξεκίνημα ever στην Premier League, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ξόρκισε τον δαίμονά της και πανηγύρισε το τρίποντο κόντρα στη Νιούκαστλ (1-0).

Η παράδοση που έχει δημιουργήσει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από την είσοδό της στη Football League το 1892 έλεγε ότι ποτέ δεν είχε πραγματοποιήσει έξι σερί ήττες εντός έδρας. Πριν από το ματς με τη Νιούκαστλ, οι Λεπίδες μετρούσαν πέντε, δείγμα της κάκιστης χρονιάς τους και του χειρότερου ξεκινήματος που έχει πραγματοποιήσει ομάδα στην Premier League μετά από 17 αγωνιστικές. Ωστόσο, ο κανόνας της ιστορίας επιβεβαιώθηκε και η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ όχι απλά δεν ηττήθηκε, αλλά έσπασε το ρόδι και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη φετινή σεζόν.

Με τη Νιούκαστλ να παίζει με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο μετά την αποβολή του Φρέιζερ στο 45’, οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν στο 72’, με πρωταγωνιστή τον ηγετικό Μπίλι Σαρπ, ο οποίος χάρισε τη νίκη με το υπ’αριθμόν 100 γκολ του στον σύλλογο σε επίπεδο πρωταθλημάτων!

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, παρά την… αυτοκτονική τάση στο φινάλε με τον Μπογκλ να φλερτάρει με αυτογκόλ (90+5’). Έτσι, για μια ακόμη φορά, οι Καρακάξες έκαναν τη χάρη στον… πεθαμένο, αφού και τη χρονιά που η Ντέρμπι Κάουντι (2007/08) σημείωσε ρεκόρ χαμηλότερης συγκομιδής (11 βαθμοί) σε μια σεζόν της Premier League και μοιραία υποβιβάστηκε, ήταν οι μόνοι που γνώρισαν την ήττα από τα Κριάρια. Μένει να φανεί αν θα είναι η αρνητική εξαίρεση και τη φετινή σεζόν, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να φτάνει απλά τους 5 βαθμούς, αλλά να έχει πάρα πολύ δύσκολη συνέχεια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X