Αρης: Χωρίς Μπερτόγλιο ξανά η προπόνηση

Αρης: Χωρίς Μπερτόγλιο ξανά η προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον η συμμετοχή του στον αγώνα (14/1, 19:30) με την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει το αιμάτωμα στον δικέφαλο , δεν είναι σε θέση να μπει στην ομαδική προπόνηση και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι… «στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική) με τον Εργκυς Κάτσε να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο (αιμάτωμα στον δικέφαλο), από την πλευρά του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την Α.Ε.Κ.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X