Ομιλία Χιμένεθ με... νόημα: «Θέλω να παλεύουμε σαν ομάδα-Θα χρειαστείτε όλοι»

Ομιλία Χιμένεθ με... νόημα: «Θέλω να παλεύουμε σαν ομάδα-Θα χρειαστείτε όλοι»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ την Τρίτη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε για την 4η θητεία του στην ΑΕΚ έχοντας έναν… Γολγοθά να ανέβει. Πλέον μετρά δύο σερί ματς χωρίς να δεχθεί τέρμα με δύο νίκες, σε ματς πολύ βατά για την Ενωση.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ βάζει σιγά-σιγά τις βάσεις που θέλει ο Χιμένεθ στο παιχνίδι της, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Το μεγάλο κρας τεστ είναι φυσικά το αυριανό ματς με τον Αρη στο Χαριλάου. Η ΑΕΚ είναι στο -3 από τον Αρη και τη 2η θέση και θέλει να τον φτάσει, με ένα εμφατικό διπλό που θα της δώσει ψυχολογία.

Η ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ

Την Τρίτη πάντως ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλέ ένα μήνυμα στα αποδυτήρια αναφορικά με το… ξενέρωμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ που έπαιξε ένα ημίχρονο στο Καραϊσκάκη, καθόλου με τον Παναιτωλικό και με τη Λαμία πάλι αυτός έδωσε τη νίκη.

«Σας χρειάζομαι όλους. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Είστε όλοι χρήσιμοι. Τα παιχνίδια είναι πολλά, δύσκολα, συνεχόμενα και απαιτητικά. Και πάντα υπάρχουν προβλήματα με απουσίες. Θέλω να το καταλάβετε όλοι αυτό. Πριν λίγες ημέρες είχα έτοιμα τρία αριστερά μπακ και τώρα έχω μόνο ένα! Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα για να καταλάβετε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να παίξετε. Θέλω ομαδικό πνεύμα, θέλω να παλεύουμε όλοι μαζί. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάτι».

Και τα λόγια του είχαν νόημα. Μία ημέρα μετά τον… πανηγυρισμό του Καρίμ Ανσαριφάρντ και τη δήλωση του μετά το ματς, αποτέλεσμα της ψυχολογίας του το τελευταίο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X