Τουρκικά ΜΜΕ: Τόσα θέλει η ΑΕΚ για Λιβάγια

Τουρκικά ΜΜΕ: Τόσα θέλει η ΑΕΚ για Λιβάγια
Photo Credits: INTIME

Επανήλθε η Τράμπζονσπορ για τον Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μυστήριο με τον Μάρκο Λιβάγια συνεχίζεται.

Ο Κροάτης δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ούτε έχει δώσει απάντηση στην πρόταση που του έχει καταθέσει εδώ και μήνες η «Ενωση». Ο Κροάτης άσσος είναι στο στόχαστρο ομάδων από την Τουρκία. Η Τραμπζονσπόρ έχει ενδιαφερθεί σοβαρά γι’ αυτόν. Πρόσφατα οι πληροφορίες από την γειτονική χώρα ανέφεραν ότι η ομάδα από την Τραπεζούντα αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του καθώς οι οικονομικοί όροι που έθεσε ο Λιβάγια αλλά και η θέληση του να πάει στην Τουρκία όχι από τώρα, αλλά από το ερχόμενο καλοκαίρι πάγωσαν την μετακίνηση του.

Τόσα θέλει η ΑΕΚ για τον Μάρκο Λιβάγια

Οι Τούρκοι αναφέρουν τώρα ότι η Τράμπζονσπορ επανήλθε. Η ΑΕΚ όμως κατά τους Τούρκους ζητάει 500.000 € για να παραχωρήσει τώρα τον Λιβάγια. Η Τραμπζονσπόρ δεν κάνει δεκτό κάτι τέτοιο και έχει στείλει μήνυμα στον Κροάτη ότι μπορεί να πάει στην Τραπεζούντα, αλλά ως ελεύθερος δηλαδή χωρίς να δώσει τώρα ούτε ευρώ στην ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό με αποτέλεσμα και πάλι να παγώσει η μετακίνηση του.

Ο Λιβάγια παραμένει στην ΑΕΚ, είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, έχει σχεδόν δύο μήνες να σκοράρει και έχει συμπληρώσει εφτά αγώνες μακριά από το γκολ. Η απόδοση του κινείται κάτω του μετρίου και φαίνεται πως το μέλλον και το μυαλό του δεν είναι εδώ. Σε κάθε περίπτωση όμως όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο τέτοιες περιπτώσεις μπορεί ξαφνικά να λάβουν άλλη εξέλιξη από αυτή που υπάρχει στο παρόν.  Για την ώρα ο Λιβάγια φαίνεται πως είναι όχι ξένο σώμα αλλά σε κάθε περίπτωση όχι ο παίκτης που μπορεί να προσφέρει πραγματικά σε αυτή την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X