ΑΕΚ: Δύσκολα Ζήσης-Κατσίβελης και με Προμηθέα Πατρών

ΑΕΚ: Δύσκολα Ζήσης-Κατσίβελης και με Προμηθέα Πατρών
Photo Credits: INTIME

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς

Η ΑΕΚ έβαλε… μπρος στην προετοιμασία της για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Προμηθέα (16/01) με τους Νίκο Ζήση και Δημήτρη Κατσίβελη να εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Σε ρυθμούς Προμηθέα κινείται πλέον η ΑΕΚ. Η Ένωση άφησε πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής και στρέφει όλη την προσοχή της στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Προμηθέα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, που θα τους διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία, ενώ ταυτόχρονα θα «φτιάξει» και την ψυχολογία, μετά τις ήττες από Χάποελ Χολόν και Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή όμως τα προβλήματα παραμένουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Νίκος Ζήσης και Δημήτρης Κατσίβελης έκαναν προσπάθεια για να μπουν στην 12άδα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, όμως έμειναν εκτός, καθώς δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών.

Οι δύο παίκτες παραμένουν αμφίβολοι για το παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Γιατρά και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή τους. Παρ’ όλα αυτά, με τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα θεωρείται δύσκολο να προλάβουν το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X