Τόκιο 2021: Μέχρι τον Μάρτιο η απόφαση για θεατές ή όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τόκιο 2021: Μέχρι τον Μάρτιο η απόφαση για θεατές ή όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδεχόμενο ματαίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο αποκλείστηκε, αλλά ακόμη είναι ασαφές αν στην κορυφαία διοργάνωση θα επιτραπεί η παρουσία θεατών ή όχι λόγω της πανδημίας.

Η απόφαση αυτή αναμένεται τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις εκτιμήσεις που θα υπάρχουν για την κατάσταση τον Ιούλιο και τον Αύγουστο (όταν και έχουν προγραμματιστεί οι Αγώνες), όπως δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής.

«Νομίζω ότι θα πρέπει να λάβουμε μια πολύ δύσκολη απόφαση από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο
», δήλωσε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Τόκιο 2020, Γιοσίρο Μόρι, σε μια διαδικτυακή συνέντευξη που διοργανώθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη από το Kyodo έδειξε ότι το 80% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως οι Αγώνες του Τόκιο θα πρέπει είτε να αναβληθούν ξανά είτε να ακυρωθούν λόγω των αυξανόμενων περιπτώσεων κορωνοϊού.

Ωστόσο, ο Μόρι είπε ότι θα ήταν «απολύτως αδύνατο» να ακυρωθούν ξανά οι Αγώνες, κυρίως επειδή η οργανωτική επιτροπή δεν θα μπορούσε να διατηρήσει το προσωπικό της για ένα ακόμη έτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X