Δημακόπουλος: «Βαρύ το ηθικό πλήγμα για Μαρινάκη, δεν έπρεπε να δικαστεί»

Εκνευρισμένος στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης

Την πλήρη αθώωση του Μαρινάκη από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ζήτησε από το δικαστήριο ο συνήγορος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εισαγγελέας Έδρας του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Χαράλαμπος Λακαφώσης, στην πρόταση του, έκανε λόγο για ύπαρξη Συμμορίας για ένα διάστημα, στην ποινική δίκη της πολύκροτης υπόθεσης του ποδοσφαίρου και άφησε…  στίγμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, παρά το γεγονός ότι προτείνει την αθώωση του όπως και των υπολοίπων «7» που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος, υποστήριξε στην αγόρευση του ότι η υπόθεση δεν έπρεπε να φτάσει καν στα δικαστήρια, ζητώντας αθωωτική απόφαση.

«Δεν έπρεπε να έχει γίνει καν η παραπομπή στο δικαστήριο. Η ακροαματική διαδικασία επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε αποδεικτικό στοιχείο, ούτε το ελάχιστο που να δικαιολογεί την παραπομπή του Μαρινάκη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X