Ούτε το VAR δεν σώζει την ΑΕΚ από τα «κοράκια»...

Ούτε το VAR δεν σώζει την ΑΕΚ από τα «κοράκια»...

Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος, κάθε ματς και πιο έντονα κατάφωρες αδικίες σε βάρος της ΑΕΚ - Ο Γκρανκάσας έχει τα στοιχεία για όσα συμβαίνουν γύρω μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στο… τιμόνι μπαίνει σιγά σιγά στον ίσιο δρόμο, γίνεται «σφιχτή», αλλά σε κάποιους δεν αρέσει αυτό.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θέλησε να βάλει εμπόδια στην ΑΕΚ, βγάζοντας με μεγάλη ευκολία την κόκκινη κάρτα στον Εμάνουελ Ινσούα.

Ο ρέφερι από την Αρτα, έτρεξε από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, με την κόκκινη στο χέρι, έχοντας προαποφασίσει προφανώς να αφήσει την ΑΕΚ με παίκτη λιγότερο, χωρίς φυσικά να πάρει την υπόδειξη από το VAR.

Απαντες είπαν ότι η απόφαση ήταν τουλάχιστον αυστηρή και για ακόμα μια φορά ο Κουτσιαύτης εκτέθηκε και λίγο έλειψε να κάνει ξανά… χουνέρι στην Ενωση.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος διαιτητής ακύρωσε πολύ εύκολα το πεντακάθαρο γκολ του Μάρκο Λιβάγια με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, τη στιγμή που το ματς ήταν στο 1-1.

Τα… καμώματά του λοιπόν είναι περίεργα και η ΑΕΚ θα ζητήσει την αποπομπή του.

Τι γίνεται με το VAR στην ΑΕΚ

Πολλές φορές από την αρχή της σεζόν οι διαιτητές προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια στην ΑΕΚ, με αποκορύφωμα το παιχνίδι στα Γιάννενα, αλλά και στα ματς με ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης και στο χθεσινό με τη Λαμία.

Στους «Ζωσιμάδες», μέτρησαν δύο άκυρα γκολ για τους γηπεδούχους, αλλά ορθώς ακυρώθηκαν από το VAR. Μάλιστα, σε εκείνο το παιχνίδι το VAR «έδωσε» πέναλτι στην ΑΕΚ, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να μην βλέπει την πεντακάθαρη ανατροπή του Χουτεσιώτη στον Χνιντ.

Με τον Απόλλωνα Σμύρνης δόθηκε πέναλτι στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Παράσχου, αλλά το VAR το πήρε πίσω. Ωστόσο, το γκολ του Λιβάγια με τον ΟΦΗ ακυρώθηκε και με τη χρήση του VAR

Εν κατακλείδι, οι διαιτητές και οι VARίστες αν θέλουν να κάνουν «ομορφιές» μπορούν να τις κάνουν κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Κι αυτό αποδείχθηκε και χθες με τη Λαμία, με τον Κουμπαράκη που ήταν στο VAR να μην… σώζει την εφεύρεση του Κουτσιαύτη στην αποβολή του Ινσούα, όπως χαρακτηριστικά το είπε η ΑΕΚ μέσω social.

Το VAR ήρθε, αλλά οι… ομορφιές δεν λείπουν…

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X