ΑΕΚ: Μπαλάρα με σόου Ριβάλντο και...σεφτέ από τον Παυλή (VIDEO)

ΑΕΚ: Μπαλάρα με σόου Ριβάλντο και...σεφτέ από τον Παυλή (VIDEO)

Τρία γκολ μέχρι το 18’ και όλα έγιναν εύκολα κόντρα στη Βέροια, σε έναν αγώνα που έκλεισε με το πρώτο γκολ του Μιχάλη Παυλή με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν 2007-08 έχει καταγραφεί ιστορικά, ως η χρονιά του κλεμμένου πρωταθλήματος. Όταν η ΑΕΚ είχε τεράστια ομάδα, με Ριβάλντο, Λυμπερόπουλο, Μπλάνκο, Δέλλα, αλλά οι τρέλες του Φερέρ δεν της επέτρεψαν να καθαρίσει με άνεση. Τέτοια μέρα του 2008 πάντως, η Ενωση βρισκόταν ακόμα στην κορυφή και έκανε επίδειξη δύναμης επί της άμοιρης Βέροιας, επικρατώντας με το εμφατικό 5-1.

Ωστόσο, τα πλέον σημαντικά εκείνης της αναμέτρησης, ήταν επιμέρους θέματα: η ζωγραφιά του Ριβάλντο, που είχε σκοράρει για πρώτη φορά με τα «κιτρινόμαυρα» από εκτέλεση φάουλ και βέβαια, το πρώτο γκολ του Μιχάλη Παυλή με τη φανέλα που λάτρευε. Ο Φερέρ είχε αρχίσει να δίνει ευκαιρίες στον τότε ταλαντούχο επιθετικό, που σκόραρε σε λίγα λεπτά συμμετοχής και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Ο Ρίμπο και ο Παυλής, άνοιξαν και έκλεισαν, αντίστοιχα το σκορ για την ΑΕΚ. Ενδιάμεσα, ο Ρίμπο είχε σερβίρει στον Καφέ που έκανε το 2-0, προτού αναλάβει δράση ο Μπλάνκο. Ο Αργεντινός σκόραρε από πέναλτι που κέρδισε ο Ράμος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε υπέροχο γκολ με λόμπα από πάσα του Καφέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X