Με Final 4 ολοκληρώνεται το Κύπελλο Ελλάδας

Με Final 4 ολοκληρώνεται το Κύπελλο Ελλάδας
Photo Credits: INTIME

Ομόφωνα αποφάσισαν οι ομάδες για Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας

Το φετινό Κύπελλο θα ολοκληρωθεί με Final Four! Οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών συναντήθηκαν ξανά και αποδέχτηκαν την πρόταση της ΕΟΚ!

Το πλάνο της ΕΟΚ περιλαμβάνει την τέλεση των προημιτελικών όπως είχαν κληρωθεί και κατόπιν τη διεξαγωγή Final Four σε μία ουδέτερη έδρα. Η δεύτερη τηλεδιάσκεψη των οκτώ ομάδων που μετέχουν στα προημιτελικά (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Προμηθέας, Λαύριο, Κολοσσός, Περιστέρι, ΠΑΟΚ) αποφάσισαν να ακολουθήσουν την αρχική πρόταση της ΕΟΚ. Στην αρχή η.. ψηφοφορία ήταν 5-3 υπέρ του Final -8 με Ηρακλή, ΑΕΚ κι Παναθηναϊκό να είναι αυτοί που ήθελαν το Final -4 .

Τελικά η απόφαση το βράδυ της Δευτέρας (11/1) ήταν ομόφωνη. Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί (Λαύριο – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Περιστέρι, Κολοσσός – Προμηθέας, Ηρακλής – ΠΑΟΚ) και στις 12 και 14 του ίδιου μήνα οι ημιτελικοί και ο τελικός.

Αυτή τη στιγμή φαβορί για το Final 4 είναι η έδρα του Περιστερίου, εκτός αν η ομάδα των Δυτικών Προαστίων φτάσει στην τελική τετράδα. Τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να εξεταστεί και άλλη έδρα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X