Λόπες: «Προσπαθούμε να είμαστε συμπαγείς, φεύγουμε για 2ο σερί παιχνίδι χωρίς να δεχθούμε γκολ»

Λόπες: «Προσπαθούμε να είμαστε συμπαγείς, φεύγουμε για 2ο σερί παιχνίδι χωρίς να δεχθούμε γκολ»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ελντερ Λόπες μετά το Λαμία-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ελντερ Λόπες αποκάλυψε τι προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το πώς νιώθει ένας παίκτης που καλείται να μπει αμέσως στο γήπεδο, όταν συνέβη με τον ίδιο στο ματς, μετά την αποβολή του Ινσούα: «Είναι πράγματα που μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Εγω εκείνη τη στιγμή ήμουν συγκεντρωμένος, έβλεπα τον αγώνα, αν και είχα κάνει ζέσταμα, ήμουν συγκεντρωμένος και τα πήγα αρκετά καλά. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και κρατήσαμε πάλι το μηδέν στην άμυνα».

Για το τι έφερε στην άμυνα ο Μανόλο Χιμένεθ: «Αυτό που πρέπει να κάνει μία ομάδα μέσα στο παιχνίδι είναι να είναι συμπαγής. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και φεύγουμε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς να δεχθούμε γκολ. Όταν κρατάς το μηδέν, μας βοηθάει, γιατί έχουμε ποιότητα μπροστά και μπορούμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τις νίκες».

Για τα τρια ματς του Χιμένεθ και τους τρεις διαφορετικούς αριστερούς μπακ που έχει χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα: «Είναι τρεις ποδοσφαιριστές που είμαστε για την ίδια θέση. Καθημερινά δουλεύουμε όσο μπορούμε. Προσωπικά θα ήθελα να παίξω όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής θέλω να προσπαθήσω και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι θετικό ότι είμαστε τρεις για μία θέση γιατί υπάρχει ανταγωνισμός».

Για το ματς με τον Άρη την Πέμπτη: «Ξέρουμε ότι λόγω του πιεσμένου χρόνου και αντιπάλου, είναι να δουλέψουμε όσο γίνεται καλύτερα, να κερδίσουμε και να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X