Λαμία-ΑΕΚ: «Καρίμ, ο σέντερ φορ για… γκολ-Δίνει δικαιώματα η άμυνα»

Λαμία-ΑΕΚ: «Καρίμ, ο σέντερ φορ για… γκολ-Δίνει δικαιώματα η άμυνα»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά κόντρα στη Λαμία και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τρομερή ενέργεια και τελείωμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η Ενωση θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά Μπακάκης, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στις καλές ευκαιρίες που είχαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ καλείται να κλειδώσει το διπλό και να πάει με ηρεμία στο ματς της Πέμπτης με τον Αρη.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Λαμία-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ κόντρα στην ουραγό έκανε αυτό που έπρεπε. Σκόραρε πρώτη και μάλιστα νωρίς. Και το κατάφερε λόγω της ποδοσφαιρικής ευφυίας και της κλάσης σέντερ φορ που διαθέτει σε υψηλό επίπεδο ο Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός γνωρίζει που πατά και που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή και δίχως να βλέπει, με πλάτη ήξερε που βρισκόταν και σούταρε εκεί που δεν μπορούσε να φανταστεί και να προβλέψει ο αντίπαλος πορτιέρε. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ διαθέτει ενέργεια και διάθεση στην επίθεση. Και αυτό ελέω Τάνκοβιτς και Αλμπάνη που πιέζουν και είναι κινητικοί. Αντιθέτως ανασταλτικά η ΑΕΚ δίνει πολλά δικαιώματα. Για ακόμη ένα ματς. Η Λαμία από λάθη βρίσκει χώρους και φάσεις και από… θαύμα δεν έχει κάνει κλασική φάση για γκολ. Και όσο το σκορ είναι ρευστό, αυτό είναι ρίσκο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Τα πράγματα είναι απλά, όταν υπάρχουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές που τα κάνουν όλα να μοιάζουν εύκολα. Ο Καρίμ επιβεβαίωσε πως είναι τεράστια υπόθεση για την επίθεση της ΑΕΚ και πέτυχε ένα σεντεφορίσιο γκολ. Κατά τα λοιπά, κλασική ΑΕΚ Χιμένεθ. Ζωηρή μπροστά όσο είχε δυνάμεις να πρεσάρει, με προσοχή πίσω στην όποια πίεση της Λαμίας.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Γκολ στο 9ο λεπτό μέσα από… την τρύπα της βελόνας, δοκάρι στο 21’. Αυτός είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που σε 823 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, έχει πετύχει 8 γκολ και φυσικά είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, αφού δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει πετύχει περισσότερα από 2 γκολ στο πρωτάθλημα. Και… συγγνώμη που θα το γράψω, αλλά δεν αντέχω! Δεν γίνεται να έγραφα εγώ από τη μέρα που πήρε η ΑΕΚ τον Καρίμ, ότι θα γινόταν εύκολα ο βασικός φορ της ΑΕΚ επειδή πολύ απλά, είναι καλύτερος στα τελειώματα από τον Ολιβέιρα και όσοι είναι «ειδικοί του ποδοσφαίρου» να το… συζητάνε ακόμα και να μην το έχουν καταλάβει κι ενώ έχει περάσει η μισή σεζόν. Για τον Θεό δηλαδή… Αλλά εδώ, θα μου πείτε, δεν έχουν πάρει απόφαση στην ΑΕΚ ότι η ομάδα «καίγεται» για βασικό σέντερ μπακ, όταν έχουμε φτάσει σε σημείο να διαβάζουμε περισσότερες φορές ότι ο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενοχλήσεις από το ότι… οι λοιμωξιολόγοι προειδοποιούν πως οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες! Δεν χρειάζεται να ειπωθεί ότι η άμυνα είναι πάλι προβληματική και πως θα πρέπει να πετύχει η ΑΕΚ και δεύτερο γκολ.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Ένα ματς μέσου όρου της τελευταίας διετίας από πλευράς εικόνας για την ΑΕΚ, με τη σημασία να είναι στις λεπτομέρειες. Δηλαδή λιγότερα προσωπικά λάθη σε σχέση με το συνηθισμένο, αλλά όχι και καθόλου και κυρίως ένα εξαιρετικό γκολ από έναν χαρισματικό σκόρερ, που κάνει και την διαφορά. Για μια ακόμη φορά βέβαια, η ΑΕΚ παρά το γεγονός πως προηγείται γρήγορα απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, αδυνατεί να κυριαρχήσει στο γήπεδο κι αυτό είναι φυσιολογικό αφού δεν έχει σε καίριες θέσεις παίκτες με αυτοπεποίθηση και άνεση με την μπάλα στα πόδια. Η λογική λέει πως θα χρειαστεί δεύτερο γκολ, μακάρι να έρθει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X