Παπαδιονυσίου: «Διπλάσια ενέργεια με Σερβία»

Παπαδιονυσίου: «Διπλάσια ενέργεια με Σερβία»
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης με την Σερβία-Τι σχολίασε ο Αραμπατζής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Ζρένιανιν στην αυτόνομη επαρχία της Βοϊβοντίνα στην Βορειανατολική πλευρά της Σερβίας βρίσκεται από νωρίς το πρωί η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, όπου και συνάντησε αρκετά χαμηλή θερμοκρασία (-1) και χιονόπτωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Σερβία την Τετάρτη 13/1 στις 18:00 (ΕΗF TV) στο πρώτο παιχνίδι της για τον 1ο προκριματικό όμιλο του ΕURO 2020.

Oι «Πλάβι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προέρχονται από δύο εντυπωσιακά αποτελέσματα (27-24 εντός και 26-26) κόντρα στη Γαλλία που της έχουν δώσει πλέον τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση και την πρωτιά του ομίλου.
Η Εθνική το απόγευμα είχε βίντεο, ενώ το βράδυ έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Ο διεθνής πίβοτ της ΑΕΚ, Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Για εμάς είναι το πρώτο παιχνίδι του ομίλου με μια αντίπαλο που έδωσε τα διαπιστευτήριά της σαν ομάδα με αντίπαλο την Γαλλία. Είναι ένα παιχνίδι που μόνο να κερδίσουμε πράγματα έχουμε καθώς η Σερβία είναι το ξεκάθαρο φαβορί του ματς. Από την πλευρά μας κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα και θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για να έχουμε τύχη στο ματς θα πρέπει να βγάλουμε την διπλάσια ενέργεια σε σχέση με την Σερβία κατά την διάρκεια του ματς γεγονός που θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την έκβαση του αγώνα».

Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ της ΑΕΚ Βαγγέλης Αραμπατζής επεσήμανε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας καθώς σε δύο μέρες θα παίξουμε με την Σερβία, η οποία πήρε δύο πολύ σημαντικά και δύσκολα αποτελέσματα από το φαβορί του ομίλου που είναι η Γαλλία! Εμείς από την μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, έχουμε δει και αναλύσει τον αντίπαλο. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να μπούμε δυνατά και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X