Λαμία-ΑΕΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Λαμία-ΑΕΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρακολουθήστε ζωντανά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στις 19.30 από τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος» και θέλει να συνεχίσει με νίκες για να πάει με καλή ψυχολογία στο εξ’ αναβολής ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Λιβάι Γκαρσία, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μάριο Μιτάι και τους Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, Νασίμ Χνιντ, Παουλίνιο που δεν υπολογίζονται και βρίσκονται εκτός πλάνων. Εκτός από το σημερινό παιχνίδι είναι και ο Νταμιάν Σιμάνσκι που συνεχίζει το ατομικό μετά τον κορωνοϊό.

Στον πρώτο γύρο η Ενωση είχε κερδίσει με 3-0 στο ΟΑΚΑ με σκόρερ τους Γκαρσία, Κρίστιτσιτς και Ενομπακάρε, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από τον σύνδεσμο Αρτας ορίστηκε για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Κουμπαράκης Βοηθοί του Κουτσιαύτη θα είναι οι Φωτόπουλος, Κωνσταντίνου, 4ος ο Περράκης, και AVAR ο Μπουξμπάουμ.

LIVE το Λαμία-ΑΕΚ

Παρακολουθήστε ζωντανά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X