Οι οπαδοί της ερασιτεχνικής Μαρίν υποδέχτηκαν στοιβαγμένοι την Τότεναμ

Οι οπαδοί της ερασιτεχνικής Μαρίν υποδέχτηκαν στοιβαγμένοι την Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την Μαρίν, ομάδα όγδοης κατηγορίας, ο χθεσινός αγώνας Κυπέλλου με την Τότεναμ (0-5) ήταν ιστορικής σημασίας.

Η πανδημία στέρησε στο κοινό της τη δυνατότητα παρουσίας στις κερκίδες, ωστόσο εκείνοι δεν ήταν διατεθειμένοι να χάσουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο. Εκατοντάδες κόσμου στοιβάχτηκαν στο δρόμο έξω από το γήπεδο αναμένοντας την αποστολή των «σπιρουνιών», δίχως να τηρείται κανένα μέτρο προφύλαξης από την πανδημία.

Η τοπική αστυνομία, στον… κόσμο της, ισχυρίστηκε σε δημόσια τοποθέτησή της πως «… η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων τήρησε τις αποστάσεις ασφαλείας και στις περιπτώσεις που αυτό δεν συνέβη, οι αστυνομικοί φρόντιζαν να τους επαναφέρουν στην τάξη».

Βέβαια οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ήρθαν στην επιφάνεια δεν επιβεβαιώνουν σε καμία περίπτωση τους ισχυρισμούς της αστυνομίας και είναι σαφές πως υπήρξε επικίνδυνα μεγάλη συνάθροιση ανθρώπων, που δεν τήρησαν τα μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X