ΑΕΚ: Ενίσχυση για πρωταθλητισμό η ποδηλασία!

ΑΕΚ: Ενίσχυση για πρωταθλητισμό η ποδηλασία!
Photo Credits: INTIME

Σε 13 νέες προσθήκες αθλητών προχώρησε το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε νέα εποχή μπαίνει το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την προσθήκη 13 νέων αθλητών και αθλητριών με στόχο να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού.

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε σε όλες τις κατηγορίες και μάλιστα με ποδηλάτες εγνωσμένης αξίας.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει: Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή 13 νέων αθλητών και αθλητριών στο τμήμα Ποδηλασίας του Συλλόγου.

Το ιστορικό τμήμα του «Δικεφάλου» συνεχίζει την ανοδική του πορεία που ως τελικό στόχο έχει την καθιέρωση στην κορυφή. Μετά τη στελέχωση του τμήματος με εξαιρετικούς γνώστες του αθλήματος, η ΑΕΚ έκανε δικούς της αθλητές που έχουν κατακτήσει Πανελλήνιες νίκες, αλλά και ελπιδοφόρους ποδηλάτες με εξαιρετικά στοιχεία που θα ενισχύσουν την “Ένωση” σε όλες τις κατηγορίες.

Η ΑΕΚ ενισχύεται σημαντικά στο αγώνισμα του ΜΤΒ, ενώ παράλληλα μετά από πολλά χρόνια δυναμώνει σε επίπεδο Γυναικών.

Στους 38 φορές τροπαιούχους εντάσσονται οι:
1) Ηλίας Τσορτουκτσίδης – Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, Μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας, Πρωταθλητής Ελλάδος ΜΤΒ Εφήβων 2017, Πρωταθλητής Ελλάδος ΜΤΒ Παίδων 2014, Πολλάκις Πρωταθλητής σε Τοπικά Πρωταθλήματα ΜΤΒ – Μεταγραφή από τον ΒΑΟ.
2) Νικόλαος Γεωργιάδης – Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, Πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων MTB 2018, Πρωταθλητής Β. Ελλάδος Εφήβων 2019, Πρωταθλητής Β. Ελλάδος Εφήβων ΜΤΒ 2020, Μοναδικός Έλληνας Έφηβος που κατέκτησε μετάλλιο σε Διεθνείς UCI Αγώνες (Xάλκινο μετάλλιο Σαλαμίνα 2020), Ασημένιο Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Εφήβων 2019, 6η θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες 2019 – Μεταγραφή από τους Μαχητές Πεύκων.
3) Αναστάσιος Κεσόγλου – Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, Ασημένιο Μετάλλιο Σκυταλοδρομίας Εφήβων 2020, Πρωταθλητής Σκυταλοδρομίας Παίδων 2019, Πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων XCO 2019, Βαλκανιονίκης Παίδων XCO 2019 – Μεταγραφή από τους Μαχητές Πεύκων.
4) Ελευθερία Λάβαρη – 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MTB 2020, Παρουσία σε Διεθνείς Αγώνες Cross Country 3 Stages σε Κω-Ναύπακτο, 5η θέση σε Διεθνείς Αγώνες στην Ιταλία το 2017 – Μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό ΑΟ.
5) Μυρτώ Τσέκου – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
6) Νικόλαος Κωσταράγκος – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
7) Δημοσθένης Μαγκλάρας – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
8) Κωνσταντίνα Σταυροπούλου – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
9) Γεώργιος Ζήτρος – Νέος Αθλητής
10) Σπύρος Παναγιωτόπουλος – Νέος Αθλητής
11) Αναστάσιος Πανταζής – Νέος Αθλητής
12) Αθηνά Σιούνα – Νέα Αθλήτρια
13) Ελένη Νίκα – Νέα Αθλήτρια

Ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος που αυτή η νέα χρονιά που με βρίσκει στην οικογένεια της ΑΕΚ, σε αυτό το τόσο ιστορικό σωματείο με πολλές διακρίσεις στο χώρο της Ποδηλασίας και όχι μόνο. Το 2021 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, καθώς θα διεξαχθούν με το καλό οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αλεξίου, και τον Team Manager του τμήματος, κ. Γρούβα, για την εμπιστοσύνη που δείξανε σε εμένα και εύχομαι να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Η προετοιμασία μου έχει αρχίσει εδώ και δύο μήνες, με τους πρώτους αγώνες πρώτα ο Θεός να ξεκινούν τέλη Φεβρουαρίου στη Σαλαμίνα“.

Ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Μου δίνεται η ευκαιρία να πάω από έναν πολύ καλό τοπικό Σύλλογο σε έναν μεγάλο Σύλλογο και αυτό είναι μία νέα αρχή για εμένα. Προσωπικά, θέτω μεγάλους στόχους για το μέλλον αρχής γενομένης από το 2021“.

Ο Αναστάσιος Κεσόγλου δήλωσε στο aek.gr: “Νιώθω πολύ όμορφα που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια τόσο από αθλητές που αγωνίζονται τώρα στην ομάδα, όσο και από παλιούς αθλητές που είχαν μεγάλες επιτυχίες. Οι στόχοι μου είναι να καταφέρω φέτος να περάσω στη σχολή που επιθυμώ, στα ΤΕΦΑΑ, και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα“.

Με τη σειρά της η Ελευθερία Λάβαρη τόνισε: “Είμαι ευγνώμων στη Διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα η οποία στηρίζει τους αθλητές της και έχει μεγάλο σεβασμό για την προώθηση που δίνει σε νεαρούς αθλητές. Μου δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο να δώσω το κάτι παραπάνω στους αγώνες. Σέβομαι απεριόριστα τους ανθρώπους της ομάδας και τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα που τον επιδεικνύουν σε κάθε αγώνα. Χαίρομαι που βρίσκεται στην ομάδα ο κ. Γρούβας, ένας άνθρωπος που στηρίζει έμπρακτα το τμήμα με κάθε τρόπο. Το ομαδικό πνεύμα που φαίνεται σε κάθε αγώνα με θερμή υποστήριξη και παρουσία ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να θέλω να έρθω στην ΑΕΚ“.

Ο Team Manager του τμήματος, κ. Παναγιώτης Γρούβας, δήλωσε στο aek.gr: “Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ και ισχυροποιούμε το τμήμα. Η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά στο MTB, δημιουργώντας μία ομάδα επιπέδου Εθνικής. Η ΑΕΚ με την έλευση των νέων αθλητών και αθλητριών πλέον θα έχει εκπροσώπηση και στο ομαδικό ΜΤΒ και στο Team Relay. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, είναι η προσθήκη Γυναικών που έλειπαν από το τμήμα. Πρόκειται για 5 εξαιρετικές αθλήτριες που έχουν πολύ όρεξη για δουλειά και επιτυχίες. Ιστορικής σημασίας είναι η ενίσχυση της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα Πίστας, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η ομάδα μας θα εκπροσωπηθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με πλήρη υλικοτεχνική υποδομή εξασφαλισμένη και με την ομάδα έτοιμη για διακρίσεις, καθώς και με πιο εντατικές προπονήσεις για την Ακαδημία Πίστας ηλικίας 8-18 ετών. Ο μεγάλος στόχος όμως για το 2021 είναι να αναπτυχθούν οι Ακαδημίες και οι συνεργασίες μας στα 4 σημεία του Λεκανοπεδίου. Ξεκινώντας από τη Νέα Φιλαδέλφεια, έδρα του Συλλόγου, συνεργαζόμαστε με την περιοχή της Νίκαιας, με τον Θησέα στα Δυτικά και με ανάπτυξη στα Νότια Προάστια (Βούλα, Γλυφάδα, Άλιμο κ.α.). Το 2021 είναι δικό μας“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X