Γιουβέντους: Φοβούνται για χοντρή ζημιά στο γόνατο του Ντιμπάλα (ΦΩΤΟ)

«Τελειώνει» η ανταλλαγή Λουκάκου-Ντιμπάλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε… αναμμένα κάρβουνα εξαιτίας του τραυματισμού του Πάουλο Ντιμπάλα στο παιχνίδι με την Σασουόλο βρίσκονται στην Γιουβέντους.

Με 3-1 επικράτησε της Σασουόλο εντός έδρας η Γιουβέντους,σε αγώνα για την 17η αγωνιστική της Serie A. Ωστόσο παρά την νίκη της ομάδας, οι άνθρωποι των «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε έντονη ανησυχία. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την αναγκαστική αλλαγή που έγινε στο 42΄ ο Παούλο Ντιμπάλα, με τις πρώτες ενδείξεις να μην είναι ευχάριστες για τον παίκτη της «Γηραιάς Κυρίας.

Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», ο Ντιμπάλα φέρεται να έχει υποστεί διάστρεμμα στο γόνατό του και θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί αλλά και το αν θα μπορεί να υπολογίζεται στα πλάνα του Αντρέα Πίρλο για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Τορίνο. Εκτός όμως από τον Ντιμπάλα, ο Πίρλο είδε και τον Γουέστον ΜακΚένι να τραυματίζεται στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο ανησυχητικός σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X