Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ Μανώλης Κώττης μπήκε στην «Αγιά Σοφιά» και λίγες ώρες μετά υπέστη έμφραγμα!

Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ Μανώλης Κώττης μπήκε στην «Αγιά Σοφιά» και λίγες ώρες μετά υπέστη έμφραγμα!
Photo Credits: INTIME

Η συγκινητική ιστορία του Μανώλη Κώττη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμφραγμα υπέστη ο Μανώλης Κώττης λίγο αφότου επισκέφθηκε την «Αγιά Σοφιά»!

Ο παλαίμαχος σέντερ φορ της ΑΕΚ, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο υπό ανέγερση γήπεδο της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπήκε φυσικά με ειδική άδεια, ενώ μαζί του ήταν εκεί και ο Ηλίας Ατματσίδης που βρίσκεται συχνά στο εργοτάξιο. Ο Μανώλης Κώττης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από όσα αντίκρισε στην «Αγιά Σοφιά» καθώς το επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Το απόγευμα, λίγες ώρες αργότερα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο Θριάσιο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα και αργότερα μπήκε στην εντατική. Πλέον, συμπληρώνεται δεύτερο 24ωρο που νοσηλεύεται και η κατάστασή του παραμένει είναι σταθερή. Το για την κατάστασή του είναι πως δεν έχει ιστορικό υγείας, καθώς διατηρείται σε καλή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι θα το ξεπεράσει.

Μάλιστα ακριβώς λόγω του καλού ιστορικού της υγείας του, η γυναίκα του που είναι φυσικά στο πλευρό του έλεγε ότι δεν αποκλείεται το περιστατικό να το προκάλεσε η έντονη συγκίνηση από την επίσκεψη στο γήπεδο για το οποίο της μιλούσε συνεχώς μετά την επιστροφή του στο σπίτι.

Φυσικά, η οικογένεια της ΑΕΚ είναι δίπλα του και παρακολουθεί την υπόθεση.

Ο Μανώλης Κώττης, είχε έρθει από την Ρόδο το 1980 ως ένας από τους καλούς επιθετικούς του πρωταθλήματος εκείνη την εποχή, και βοήθησε πολύ την ΑΕΚ στα τέσσερα χρόνια που την υπηρέτησε. Καθοριστική ήταν η συνεισφορά του στην κατάκτηση του Κυπέλλου του 1983.

Η σχετική ανάρτηση της ΑΕΚ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X