Η θέση της ΑΕΚ για Λαλά, Τερ Αβεστ και Λέκουε

Η θέση της ΑΕΚ για Λαλά, Τερ Αβεστ και Λέκουε
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε τη θέση της για τους δεξιούς μπακ που γράφονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK συνεχίζει το… σαφάρι για την εύρεση για του εκλεκτού δεξιού μπακ με το όνομα του Κένι Λαλά να κυριαρχεί στο ρεπορτάζ.

Οπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, ο Κένι Λαλά, ο Χίντε τερ Αβεστ, αλλά και ο Ινίγκο Λέκουε έχουν απασχολήσει την ΑΕΚ στα πλαίσια της αναζήτησης του δεξιού μπακ που θα ενισχύσει το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε σήμερα να… χαμηλώσει τους τόνους και τις προσδοκίες για τον Κένι Λαλά. Η περίπτωση του Λαλά της Στρασμπούρ είναι εξαιρετικά δύσκολη και στην Ενωση θεωρούν πως δύσκολα μπορεί να προχωρήσει αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ υψηλά, παρά τις επαφές που έκανε ο Παναγιώτης Κονέ με τον παίκτη από την περασμένη εβδομάδα.

Από την άλλη, όσον αφορά στον Ολλανδό και τον Ισπανό, εξετάστηκαν οι περιπτώσεις τους, αλλά αμφότεροι έχουν απορριφθεί από την ΑΕΚ. Και αυτό διότι θέλουν κάτι πιο έτοιμο και… άμεσο για να ενισχύσει την ομάδα και να κάνει τη διαφορά.

Οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν πως στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εξετάζουν την απόκτηση μόνο δεξιού μπακ, ενώ ξεκαθάρισαν επίσης ότι υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που αυτή τη στιγμή εξετάζονται και αποτελούν προτεραιότητα της ΑΕΚ για τη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X