Ξεκάθαρη η ΑΕΚ: «Δεν ενδιαφερόμαστε για Ριμπέιρο -Δεν ψάχνουμε τερματοφύλακα»

Ξεκάθαρη η ΑΕΚ: «Δεν ενδιαφερόμαστε για Ριμπέιρο -Δεν ψάχνουμε τερματοφύλακα»
Photo Credits: INTIME

Η θέση της ΑΕΚ για τα σενάρια από την Πορτογαλία και τον Ριμπέιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε την θέση της αναφορικά με τα σενάρια περί απόκτηση του Ρενάν Ριμπέιρο που γράφονται τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Πορτογαλία.

Τα τρία μεγάλα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, «A’Bola», «O’Jogo» και «Record» είχαν γράψει νωρίτερα πως ο 31χρονος τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ ενδιαφέρει την ΑΕΚ και η Ενωση κινείται για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ξεκαθάρισε την θέση της αναφέροντας πως δεν αναζητά τερματοφύλακα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ριμπέιρο, αλλά και για κανέναν τερματοφύλακα γιατί πολύ απλά δεν κοιτάμε για τερματοφύλακα», ήταν η θέση της ΑΕΚ στο θέμα που άνοιξε τις τελευταίες ώρες.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ επιμένει στην στήριξη του Παναγιώτη Τσιντώτα, αλλά και στον Γιώργο Αθανασιάδη. Και αυτό θα κάνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, οπότε και τότε θα εκτιμηθεί ξανά η κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X